Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Daalderop elektrische boiler leveren en installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: daalderop elektrische boiler leveren en installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: daalderop elektrische boiler leveren en installeren

Daalderop elektrische boiler leveren en installeren

De close-in boiler in de keuken van het huis dat we vandaag opgeleverd hebben gekregen, is waarschijnlijk kapot. Geen warm water meer, wel aangesloten op het net en bij controle en verschuiven van de boiler, 'lekte' er direct water uit op de vloer onder de boiler. Ik heb het zekere voor het onzekere genomen en de waterleiding afgesloten en de boiler ontkoppeld. Is het mogelijk een offerte uit te brengen voor installatie van een close-in boiler - bijvoorbeeld Daalderop -, inclusief materiaal (dus ook boiler zelf) en loonkosten? Mogelijk moeten er ook wat aansluitslangetjes vervangen worden, want sommige lijken verroest.

Adviseren en plaatsen zonneboiler of variant

Graag wil verduurzamen. Op dit moment heb ik al zonnepanelen liggen met een overcapaciteit van 1500 KW. We douchen 2 volwassen en 2 kinderen, gelijktijdig onder 2 stortdouches. Dus we gebruiken aardig veel tapwater. Het huis is gerenoveerd in 2012 waarbij beneden alles vloerverwarming is. De vloeren zijn van hout en boven hebben wij radiatoren hangen. Onze cv ketel is een daalderop met boiler om voldoende capaciteit te hebben voor de douches. Ik ben op zoek naar een zonneboiler / elektrische boiler voor het douchen, daarnaast wil ik mijn vloerverwarming stabiel houden op temperatuur. We beschikken ook over een pelletkachel en alles branden. Deze verwarmen het huis snel waar nodig waardoor de vloerverwarming eigenlijk altijd te laat is. Gas verbruik voor onze woning was dit jaar 1500 m3. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden, subsidies en uiteindelijk ook de terugverdientijd.

Elektrische boiler plaatsen

Ik heb nu een CV ketel van 2014 en gebruik die alleen voor warm water. Het blijft hier in dit appartement niet onder de 19 graden als het heel koud is en anders 20/21 graden. Ik heb een airco die ook verwarmen kan in de kamer, maar gebruik hem zelden. De slaapkamers wil ik niet verwarmen en de douche is altijd warm vanwege het stoken van de omgevende bewoners, ik woon op de derde etage en heb rechts en links buren. De cv ketel moet blijven hangen dus er moeten wat leidingen bijkomen voor de boiler, ik heb een Daalderop die s'nachts opwarmt, ook een extra groep. De Boiler komt in het hok naast de douche en de keukenkraan zit minder dan 10 meter er van af. Ik denk dat alleen een elektrische boiler kan en geen zonneboiler, maar dat moet de expert beter weten dan ik. Zit er eigenlijk subsidie op zonneboilers en misschien ook op elektrische? Ze willen toch dat je van gas af gaat dus? Wel ik hoor graag wat het mij gaat kosten. Ik ben er nog niet geheel uit of het een 50 liter , 60 of 80 liter het beste zou zijn, maar volgens mij heeft Daalderop die niet en ik wil alleen de Daalderop met koperen binnenketel.

Elektrische boiler leveren en plaatsen

Mijn (daalderop) 10 liter-boiler is stuk, en ik zou deze graag laten vervangen. Het is een close-in boiler. Ik zou dus graag een nieuwe boiler (ook 10 liter) laten leveren en plaatsen.

Itho Daalderop keukenboiler plaatsen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een Itho Daalderop close-in easy plintboiler 1500 Watt 5 liter keukenboiler. Een elektrische aansluiting is aanwezig.

Elektrische boiler vervangen

Verwijdering en vervanging van electrische boiler in kerkpand te Rotterdam. Momenteel hangt er een Daalderop 80 liter boiler, sterk verouderd. Te vervangen door een 50 liter model (rechthoekig of cilindervormig model). Levensduur minimaal 7 jaar. Kosten inclusief inbouw, en garantie, door 1 persoon, met hulp van 1 persoon door ons aangeboden max. 600,- Installatie zsm uiterlijk 24nov op zijn laatst.

Vervanging van een boiler

Ik wil een oude boiler vervangen door een elektrische Daalderop boiler van 80 of 90 liter. Het gaat om de warmwatervoorziening voor de keuken en douche. Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte per email. Er zijn foto's beschikbaar van de huidige en de gewenste boiler.

Elektrische Daalderop boiler leveren en vervangen

Mijn woning wordt bewoond door mijn dochter. De huidige elektrische boiler daar heeft lekkage en dient te worden vervangen. Het merk is Daalderop, de inhoud is 50 liter. Ik ben uitsluitend na 20:00 uur bereikbaar. NB: Het tweede tel.nr. is van mijn partner.

Daalderop boiler leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een Daalderop elektrische boiler 80 liter duo.

Plaatsen Boiler

Het plaatsen van de elektrische boiler: Daalderop DUO 80 (1000/2750). Levering van de boiler in overleg met de vakman.