Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV's vervangen voor Tonzon installatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV's vervangen voor Tonzon installatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV's vervangen voor Tonzon installatie

Cv ketel vervangen

Ik wil mijn cv-ketel: Atag blauwe engel 2 vervangen voor een atag of nefit cv-ketel CW5. Afvoeren van de oude ketel doe ik zelf. Het staat op de begane grond en er zullen beperkte aanpassingen gemaakt moeten worden, maar dat spreekt voor zich. Het is voor sanitair water en voor de verwarming.

De koperen leiding van de cv in afwerklaag/betonvloer toont lekkage in Meetverslag lekdetectie

Koperen leiding vervangen door nieuwe. Sleuf in afwerklaag/betonvloer maken. Een koppeling aan radiator aan galerijzijde. Andere koppeling aan leiding in leidingschacht. Deze bevindt zich in wand (gipsplaten) tussen badkamer en keuken. Lengte ca. 5 meter. Toelichting: zie Meetverslag lekdetectie en plattegrond appartement Korte Haven 77 Schiedam (3e verd.)

Brink renovent wtw en cv ketel vervangen

Ik wil ons huidige hete luchtverwarmingsysteem laten vervangen voor een nieuwe zuinigere versie zowel de brink als de cv. Graag suggesties voor nieuw systeem en installatie kosten

CV ketel vervangen

Graag een aanbieding maken voor de CV ketel te laten vervangen, momenteel is dit het type. Er is een beperkte ruimte qua formaat voor een CV ketel, een Tzerra.

CV leidingen vervangen in de kruipruimte

Ik wil graag de cv leidingen in kruipruimte vervangen. Deze zien er niet zo goed meer uit. Huis is van 1983 en is een 2 onder 1 kap.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Oriëntatie op nieuwe CV-installatie, inclusief oriëntatie op nieuwe radiatoren. Waarschijnlijk 1 radiator vervangen en 1 radiator afkoppelen. Ook mogelijk verwijderen en/of verleggen van leidingen.

Elektrische cv ketel gecombineerd met elektrische boiler

Ik wil mijn gas cv ketel vervangen door een elektrische cv in combinatie met een elektrische boiler. De cv zou 6 watt moeten zijn en de boiler 100 l. De huidige ketel is 2 jaar oud, deze zou ik graag willen verkopen, zou u dit eventueel voor mij kunnen doen? Het liefst zou ik binnen 1 tot 2 maanden willen beginnen, maar dit is geen harde eis.

Cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp

We hebben een oude CV ketel. We overwegen om nu de stap naar warmtepomp verwarming te maken. We hebben radiatoren, geen vloer verwarming. Liefst willen we een hele renovatie voorkomen. Huis is gebouwd in 1998. Nu verbruiken we rond 2000 m3 gas met HR-ketel. Ik heb al een grondwaterput voor tuin, grondwater op 3 meter diepte. Is het ook mogelijk met een 2e put 15 à 20 meter verderop water op/terug te pompen. HEt is een vrijstaande woning. We zijn met 5 personen. We hebben 2 etages en een kleine zolder. De cv-ketel moet worden verwijdert en worden afgevoerd. Ik heb nu een ketel van 28 kilowatt. Mijn grote zorg is dat ik radiatoren heb en geen vloerverarming of iets aan de muren. Ik wil het liefst vloerverwarming vermijden vanwege de vloerbedekking (eikenhout parket en tegels). Ik wil een warmtepomp op grondwater, niet op lucht. Ik heb zonnepanelen van 7 kilowatt.

Nieuwe boiler, gashaard of cv

Hi! Ik wil mijn studioappartement van 32 m2 energiezuinig verwarmen. Nu heb ik een oldschool gaskachel (en geiser voor warm water). Deze wil ik graag laten vervangen voor of een boiler, cv of moderne gashaard. Ik heb verschillende mensen er naar laten kijken. Het blijk niet ideaal te zijn om een cv te installeren doordat er buizen gelegd moeten worden wat het erg kostbaar maakt. Een andere optie is het plaatsen van een moderne gashaard of boiler. Mijn voorkeur gaat uit naar een elektrische boiler, maar aan andere kant kan dit ook vrij prijzig zijn. Graag een goede oplossing die qua verbruik goed is. Mijn huidige gaskachel heeft een gasaansluiting. Ik heb hier een buis in laten installeren, deze buis komt tot 1 meter in de schoorsteen, dus als het goed is kan hier een moderne gashaard op aangesloten worden. De huidige geiser is aangesloten op de waterleidingen.

Cv ketel vervangen

Ik wil de VR ketel vervangen door een HR . ik woon in appartemet 2e etage .De rookgasafvoer is door de VVE recent vervangen en geschikt voor HR ketel. Ketel hangt in de gang ineen kamertje, en leidingen ook allemaal daar aanwezig. Mijn gewenste toetstel is Remeha Tzerra ACE 28c Combiketel 6,1 - 24,8 kW CW4 7678080.

Partners

Partners van Casius