Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV systeem inclusief radiatoren doorspoelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV systeem inclusief radiatoren doorspoelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV systeem inclusief radiatoren doorspoelen

CV systeem installeren

Current heating consists of radiators, floor radiators and electric floor heating (on the extension part). We wish to install a unique system on the whole leaving area. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Zonneboiler plaatsen

Ik wil graag informatie over de kosten en mogelijkheden met betrekking tot een zonneboiler systeem. Ik heb een dakkapel op t zuiden en de huidige cv staat daar vlakbij. Ik hoor graag van u.

Een zonneboiler installeren en advies rondom

Ik zoek een CV-installateur voor het installeren van een warmtapwaterinstallatie met een zonneboiler. Het liefst een variant met vlakkeplaat collectoren, en een variant met vacuümbuiscollectoren. Het betreft een warmtapwaterinstallatie voor een sportcomplex. Het gebouw moet nog worden gebouwd. Uitgangspunt is een warmwaterverbruik van 550 liter per uur, gedurende 14 uur. In totaal dus 7700 liter warm water @65°C per dag. Het systeem moet elke week gespoeld kunnen worden met water van minimaal 70°C. De rest bespreek ik met de vakman.

Het omleggen van de boiler en het opnieuw indelen van de CV

Ik zoek een CV-installateur die mij kan helpen met mijn boiler en leidingwerk. In prefab sanitairgebouwtje op camping moet de boiler ontkalkt of vervangen (werkt op flessengas) en het leidingwerk aangepast. Wil eigenlijk t hele gebouwtje vervangen maar dat kan pas in het najaar. Indien een overzetbare oplossing dan graag een nieuw systeem. (evt electrisch). Moet 28ste open en nog schoonmaken ook.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Technische ruimte aanwezig. Boiler moet ook elektrisch verwarmd kunnen worden (stroom uit zonnepanelen). Boiler vat bij voorkeur liggend inhoud 3300 liter (geschat). Verder dient het als ondersteuning van het CV systeem in combinatie met NEFIT HR107 combiketel 30 kW uit 2012.

De CV-ketel vervangen voor een hybride systeem

Ik zoek een CV-installateur voor advies en vervanging van de CV-ketel. Onze CV ketel is nog goed, maar inmiddels wel 18 jaar oud. Wij overwegen nu de aanschaf van een hybride systeem. Dus CV in combinatie met warmtepomp. Wij hebben een twee-onder-een-kap-woning uit 2001. De CV installatie bevindt zich op zolder naast de mechanische afvoer installatie. Wij hebben geen vloerverwarming maar radiatoren. Graag offerte voor plaatsing compleet systeem waarmee we op onze energielasten besparen en weer minimaal 15 jaar vooruit kunnen.

Warmtepomp plaatsen

Het gaat om een kleine 2 onder een kap woning die op dit moment verwarmd wordt door een Remeha CV ketel van 24KW. De voorkeur gaat uit naar een systeem wat gebruik maakt van de bodemwarmte waarbij de pomp en dergelijke in de ruime garage kan worden geïnstalleerd. De woning heeft een inhoud van 300 m3. De pomp zal gebruikt worden voor het koelen en verwarmen van de woning en van het sanitair water.

Hybride systeem

We wonen in een gedeeltelijk geïsoleerd, monumentaal pand. Alle kamer zijn voorzien van een aparte thermostaat de meest gebruikte ruimte zijn goed geïsoleerd. De woonkeuken heeft vloerverwarming. Ons gas verbruikt is circa 2000 m3 per jaar waarvan 1600 voor verwarming de rest voor warm water. We hebben een bestaande cv kerel (geplaatst op zolder) er voldoende ruim om ook een warmtepomp te plaatsen, op het dak zou de buiten unit geplaatst kunnen worden (minimale afstanden dus). Het liefst wil ik dus een hybride systeem laten plaatsen.

Houtkachel aansluiten

Wij hebben een Nefit Proline CV en een Janus houtkachel. We hebben hout in overvloed en willen graag de houtkachel aansluiten op het CV systeem. Wij vragen ons af of de huidige ketel geschikt is? En welke houtkachels geschikt zijn voor het systeem. Kunnen wij een afspraak maken om advies te ontvangen wat voor onze woning verstandig en mogelijk is.

Zonneboiler plaatsen

Er ligt een luigjes zonneboiler systeem waarvan de vlakke plaat collector defect is. We willen deze vervangen door heatpipes of een nieuwe zonneboiler in combinatie met een cv houtkachel. Het warme water is vooral voor tapwater en gedeeltelijk aanwezige vloerverwarming(toilet/badkamer) het huidig gasgebruik is 472 kuub. De hoofdverwarming is houtkachel. Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas