Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV leidingen aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV leidingen aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV leidingen aanleggen

Gaskachel en elektrische boiler vervangen door CV-installatie

Nieuw aangekocht appartement op begane grond wordt momenteel verwarmd door gashaard in de woonkamer en warm water via een boiler. Deze graag verwijderen en vervangen voor een HR combiketel en radiatoren. Graag radiatoren plaatsen in woonkamer en 2 slaapkamers. Interesse in leidingen wegwerken in muur, maar afhankelijk van kosten eventueel achter koof. Graag beide opties in offerte opnemen. Ook als optie in offerte opnemen: verwijderen douchebak badkamer en aanleggen inloopdouche met vloerverwarming. IVM aankoop huis is bezichtiging op korte termijn niet mogelijk. Een plattegrond van de woning is bijgevoegd. CV graag plaatsen in berging(locatie huidige boiler).

Kickspace laten plaatsen

Ik wil een kick space van 2500 Watt laten plaatsen in de plint onder de keuken. De cv leidingen liggen er al. Er heeft er namelijk ooit een gezeten.

Totale CV installatie vervangen

Totale vervanging van een CV installatie. (ketel,leidingen en radiatoren) oud huis ( hoekwoning ) 1960 circa 150m2 oppvl en circa 360m3 benden 3 elementen (woonkamer,keuken en aanbouw) 1e verdieping 3 elementen slaapkamers en 1 element badkamer) zolder 1 element.

Leidingen verplaatsen in een appartement

Wij zijn de badkamer aan het verbouwen in ons appartement op de eerste verdieping (totaal 6 hoog). Nu hebben wij een muur weggebroken maar nu staan de aan en afvoerbuizen van de CV ( door het hele gebouw) midden in de badkamer. Kunnen deze omgelegd worden? Ik hoor het graag.

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Compleet nieuwe CV installeren

Ik wil graag een complete CV installatie laten aanleggen, inclusief: - Radiatoren 5x - Leidingen - CV ketel - Thermostaat - Expansievat Verder is de gedachte om leidingen weg te werken in de muur. Het betreft hier een apartement op de 1e etage. Bouwjaar ca 1955. Woonoppervlakte en inhoud ca 70 m2 / 190 m3.

CV-leidingen aanleggen

Alle CV leidingen wil ik opnieuw aanleggen. De leidingen zijn vanaf de ketel eraf. Moet vanaf de cv recht naar beneden, dan met een t stuk door de muur heen naar 2 slaapkamers en badkamer. Andere naar beneden door de vloer en dan door de muur de keuken in. Daar komen 2 radiatoren, gang 1 en woonkamer ook 1 in de woonkamer langs de muur naar boven naar 2 slaapkamers. Alle vloeren zijn al ingefreest en gaten zitten al in de muur.

Nieuwe CV-ketel monteren

Wij zijn op zoek naar een nieuwe cv ketel en een monteur voor de montage. Er hoeven geen leidingen doorgetrokken te worden. Deze moet namelijk op zolder geplaatst worden waar de oude cv ketel staat.

Volledige CV-installatie aanleggen

Vorige week hebben wij de sleutel ontvangen van onze woning. Hier dient een CV ketel, leidingen en radiatoren geplaatst te worden. De woning heeft 3 woonlagen en de woonoppervlakte is 109 m2. In de woonkamer staat op dit moment de moederhaard die de woning verwarmd.

CV-leidingen frezen en in muur verzinken

15 november krijgen wij de sleutel van ons huis. Het huis is gebouwd in 1994 en op de bovenverdieping en zolder zijn de leidingen van de verwarmingen zichtbaar. Graag zouden wij deze willen laten wegwerken in de muur. Het gaat om 3 slaapkamers en de zolder. Zou u mij een offerte kunnen toesturen? Zaterdag gaan we nog een keer in het huis kijken. Dan kijken we naar de muren (beton of zacht) en hoeveel meters het zijn.

Partners

Partners van Casius