Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cv ketel verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cv ketel verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cv ketel verplaatsen

Geïsoleerde kast voor de cv ketel op het balkon vervangen

Geachte medewerker, Bij ons gebouw zijn er op 3 verdiepingen balkonkasten aanwezig met de cv-ketel binnen de kasten. Nou zijn deze kasten bij het bouwen niet goed geïsoleerd en is het probleem nu dat het door regeninval is gaan rotten en ook dat er vonken ontstaan bij de stopcontacten waardoor o.a. de verwarming niet kan worden gebruikt. Nou is mijn vraag aan jullie of het mogelijk zou zijn om deze kasten door jullie te laten vervangen op drie verdiepingen? Nog altijd met cv-ketel in de kast uiteraard. Deze kasten zouden ongeveer 1 bij 2 m moeten worden. Welk isolatiemateriaal weet ik nog niet, graag advies. Graag de kasten van hout. Ik hoor het heel graag van jullie en alvast bedankt! Als jullie meer informatie nodig hebben hoor ik dat natuurlijk ook graag. P.S.: wat betreft onderstaande kopje 'Wanneer uitvoeren:' geldt zo snel mogelijk maar indien het pas over anderhalve maand mogelijk is, geen ramp.

CV ketel en rookgasafvoer vervangen

Is het mogelijk om een afspraak te maken voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Ik heb advies nodig van een deskundige die de situatie en de mogelijkheden bekijkt om MET SPOED de oude Nefit cv ketel en rookgasafvoer vervangt. Mijn voorkeur is voor de Vaillant ecotec plus CW3.

Onderhoudsbeurt CV-ketel en radiator in de convectorput

Het betreft schoonmaakonderhoud aan een Nefit Ecomline HRC22H, nr.25796355450, Bouwjaar 1996, Brander durk 11.5 Mbar, Nominale belasting 22 kW. Daarnaast krijg ik de woonkamer niet meer goed warmgestookt, de convectorput geeft aan de ene kant wel warmte en de andere kant niet.

Aanleg vloerverwarming droog systeem

Graag zou ik een prijsindicatie krijgen voor de aanleg van een vloerverwarming in een droog systeem: - Tussenwoning met een houten constructieve vloer - Nieuwe uitbouw met een betonnen vloer (er is speling in hoogte t.o.v. de bestaande houten vloer). - Het betreft de begane grond (hal, toilet, woonkamer), circa 53 m2 (37 m2 bestaand deel, 15 m2 nieuwe uitbouw). - Beschikbare hoogte is circa 3-4 cm, exclusief afwerkvloer. - Het systeem wordt indien mogelijk aangesloten op de huidige cv-ketel, Intergas Kombi Kompakt HR 28/24. - Afwerkvloer betreft een gelijmde lamelparket (vloer moet dus vlak en gereed zijn voor de afwerkvloer). - Rekening houden met verdeling van de woning in twee zones. Zone 1: vloerverwarming begane grond, Zone 2: slaapkamers en badkamer op de verdiepingen.

Complete CV installatie

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een complete CV: - 6 radiatoren - een CV ketel Het gaat om een rijtjeswoning uit 1800. Het is niet goed geïsoleerd.

Cv ketel installeren

Ik wil de gasleiding doortrekken van de 1e verdieping naar de 2e verdieping. Luchtdoorvoer boren door plat dak. Bestaande cv ketel aansluiten. Het gaat om een tussenwoning uit 1953 met een oppervlakte van 113 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Moederhaard en boiler vervangen door een cv ketel

We zouden graag de moederhaard en elektrische boiler vervangen door een CV ketel. Een mogelijkheid is ook, om de boiler en moederhaard te vervangen. Het betreft een monumentaal appartement uit 1933. Graag de oude installaties afvoeren. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. We hebben een vloeroppervlak van 66 m2 en we zijn met 2 personen. Het is voor verwarming en voor warm water. Leidingen zouden mogelijk omgelegd en doorgetrokken worden. We zouden graag beginnen in de week van 25 februari.

Vloerverwarming leggen en een cv-installatie plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen en een cv-ketel of iets vergelijkbaars laten installeren. Het gaat om een jaren 30 woning waar de houten vloer vervangen wordt voor schuimbeton. Ik wil graag advies over de soorten installaties. Voor vloerverwarming gaat het om 38 m2. Er is nu een boiler aanwezig, deze hoeft niet afgevoerd te worden. Doel is voor verwarming. Welke capaciteit nodig is weet ik niet. Het is voor 1 persoon. De vloer oppervlakte van de woning is 64 m2.

Het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat

Ik zoek een CV-installateur die 10 ruimtes in mijn woning kan voorzien van radiatoren. Daarnaast wil ik een thermostaat expansievat en het huren van een nieuwe HR-ketel. De woning is goed geïsoleerd en er is HR++ glas aanwezig in de woning.

Elektrische boiler voor de badkamer plaatsen

Ik wil graag een elektrische boiler voor de badkamer om kosten van aardgas te besparen. In de keuken hebben we een cv ketel, maar het duurt heel lang voordat het water boven warm is. Vandaar dat we een extra boiler boven willen hebben. We zijn met twee personen, de capaciteit dat we nodig hebben weet ik niet. De boiler zou eventueel in de kelder kunnen, de badkamer is vrij krap. Graag ontvang ik advies, ook welke aansluiting nodig is voor de meterkast. Via de gemeente kan ik een lening aanvragen als zij akkoord gaan met de offerte.

Partners

Partners van Casius