Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV ketel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV ketel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV ketel vervangen

Nieuwe CV ketel en verplaatsen van keuken naar buiten

Ketel moet vervangen worden en verplaatst, naar buiten.

Gaskachel (moederhaard) vervangen door een cv ketel

Ik wil in een appartement (1930) van minder dan 50m2 een gaskachel (moederhaard) laten vervangen door een cv installatie. Er is verwarming aangelegd door het hele huis (3 kamers, keuken, badkamer en hal) die is aangesloten op de moederhaard. In de keuken is een geiser die ook vervangen moet worden. HR ketel zal op een andere plek dan de moederhaard gemonteerd moeten worden.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen een buitenkraan laten aanleggen. We hebben geen kruipruimte, maar de cv-ketel met waterleidingen zit vlak naast de muur waar doorheen geboord kan worden naar buiten. Wat zouden hiervoor de kosten zijn, inclusief al het materiaal (kraan e.d.)?

Warmtepomp plaatsen

Verwarmen doe ik sinds dit jaar middels airco's. Wil investeren in zonnepanelen zodat ik van het gas af kan. Mijn oude cv ketel van 16 jaar vervangen naar een ander alternatief. (Alleen tapwater) Ik ben alleenstaande maar moet voldoende warm water genereren voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het zou mooi zijn als de warmtepompboiler aangesloten kan worden op de nog te plaatsen zonnepanelen.

Vervangen van C.V.-Ketel (aardgas)

Betreft vervanging van een bestaande Aardgas-Combiketel (Verwarming/Boiler) op zolder. het betreft een 2 onder 1 kap woning uit 1993 met een inhoud van circa 540 m3.

Warmtepomp plaatsen

Ik heb onlangs zonnepanelen op mijn dak geplaatst, en wil nu CV ketel/gas helemaal door milieuvriendelijk alternatief vervangen. Zonnepanelen produceren meer dan ik nodig heb. Ik wil met een expert overleggen wat voor mijn woning de beste opties zijn. Het liefst laat ik de CV zitten en wordt aleen CV ketel vervangen door een milieuvriendelijk alternatief. Gaarne via email contact en evt afspraak. De oppervlakte is 100 m2 met 1 persoon, maar geïnteresseerd in een capaciteit voor een grotere gezinssamenstelling. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning

Hybride pomp installeren

Ik zou graag een hybride pomp willen koppelen aan mijn net nieuwe CV-ketel. Dit i.v.m. hoge gas verstuik (3500 m3). De totale oppervlakte van het huis is 170 m2. Betreft een vrijstaande woning, maar deze is vrij goed geïsoleerd. De CV-ketel bevindt zich op de begane grond in de schuur.

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren. De gas installatie is al van 30Kw gas combi ketel terug gesteld naar 15kw max (CV bedrijf). Halve lang gevel boerderij, 220 m2 vloeroppervlakte, 550 M3 inhoud. Dak en vloer gesoleerd met 16cm PIR Dubbelglas Balansventilatie met WTW Alles vloerverwarming met individuele zone kleppen 1 gevel 5 rijen steen met 4 lucht spouwen, andere gevel steens met lucht spouw (deze worden nog geïsoleerd). Er zijn dus geen radiatoren meer in het huis aanwezig. Ik zal zelf er voor zorgen dat gasleiding wordt afgesloten. Zone regeling door middel van bestaand evohome systeem is een eis. Nibe systeem heeft de voorkeur. Voldoende warm water voor 4 personen i.c.m. regendouche en groot ligbad. De warmtepomp kan beneden worden geïnstalleerd.

Complete cv installatie incl leidingen

Huis wordt momenteel verwarmd met gaskachel, 117m2, heeft 6 kamers waarvan 1 betrokken wordt bij de badkamer. Alle leidingen moeten aangelegd worden. Cv ketel willen wij leasen of kopen afhankelijk van de kosten. Huishouden bestaat uit 2 volwassenen en 2 kinderen. Gereedmaken van de woning kunnen wij zelf doen en helpen ook bij het aanleggen eventueel io overleg

Wasmachine aansluiten op zolder

Ik wil graag de wasmachine naar de zolder verplaatsen maar ik weet niet of dat mogelijk is. Er is al een CV Ketel op de zolder, maar misschien is de waterafvoer niet genoeg... Dus wil ik graag een advies en een offerte. Ik kan ook eerst foto’s deelen! Bedankt!

Partners

Partners van Casius