Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV ketel verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV ketel verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV ketel verplaatsen

Vraag

Wat, moet ik aanleveren voor een offerte voor een cv installatie in een bestaand klein 55 m2 appartement ? De bedoeling is dat de te plaatsen radiatoren worden aangesloten op een moederhaard. Andere plaats voor een cv ketel is namelijk niet aanwezig. Warm water geschiedt op basis van een aanwezige boiler en behoeft niet via de cv gasaansluiting ter plaatse vqn een te plaatsen moederhaard aanwezig.

Oude CV verwijderen en nieuwe monteren

Wij zoeken een monteur om een neiuwe HR combiketel te monteren. De huidie ketel is een Intergas HR en de nieuwe wordt een Intergas Xtreme 36 of een Intergas HReco 30 Bedankt, Leo Groeneveld

Installatiewerk voor zolderverbouwing

Wij gaan onze zolder verbouwen en daarbij moeten de volgende dingen gebeuren: Ik wil een cv ketel verplaatsen, de afvoer van de wasmachine verplaatsen en een radiator aanleggen. Graag ontvang ik een offerte voor deze klussen.

Nefit CV-ketel vervangen

Aanvullende informatie: Oude ketel: nefit compact cw5 uit 2007 Nieuwe ketel: nefit trendline II cw5 Nieuwe thermostaat: nefit easy. Oude ketel moet retour naar nefit. Dit in verband met garantie/korting. Vakman moet de ketel aanmelden bij nefit waarna de ketel door nefit bij de installateur opgehaald (deze hoeft dus niet door de vakman opgestuurd te worden, maar wordt opgehaald)

CV ketel onderhouden

De CV ketel heeft al een hele lange tijd geen controle meer gehad. Graag maak ik een afspraak met een vakman om de ketel te laten beoordelen en daar waar nodig is te laten repareren.

CV ketel verplaatsen naar balkonkast

Ik zoek een loodgieter die mijn huidige CV-ketel naar de balkonkast kan verplaatsen. De CV staat nu op een onhandige plek. Het betreft een appartement uit de jaren '40. Het appartement is 50 m2 groot en de CV-ketel hangt nu ongeveer 3 meter verwijderd van de balkonkast. De leidingen in de woning zijn flexibel en weg gewerkt in de vloer.

CV leveren en verplaatsen van keuken naar zolder

Opzoek naar een ecologische cv-ketel met de mogelijkheid voor evt. Zonnepanelen, huidige ketel hangt in de keuken. De bedoeling is om de cv naar zolder te verplaatsen (daar hangt tot heden een expansievat) Ik ben offertes aan het vergelijken voor de beste kwaliteit & prijs! Ik hoor graag van jullie. Ps. Spam e-mail en/of reclame word niet gewaardeerd. Met vriendelijke groet,

CV aanleggen in chalet

Ik woon in een klein chalet met een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Maak nu gebruik van gaskachel op propaangas. Ik wil een cv ketel aanleggen in het chalet die op elektriciteit werkt.

CV-ketel vervangen

Graag ontvangen wij van u een offerte voor het vervangen van een CV-ketel "CW5". Indien akkoord mag het op korte termijn gebeuren. Uw offerte dient te worden aangeboden conform het demonteren en afvoeren bestaande ketel. Het leveren, aanbrengen en bedrijfsvaardig opleveren van een nieuwe ketel. Wij vertrouwen erop dat u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Onderhoudsbeurt voor de Vaillant CV-ketel

Mijn Vaillant HR Solide combiketel moet een onderhoudsbeurt krijgen. Deze is misschien niet eerder onderhouden en anders was dit 3 jaar geleden.

Partners

Partners van Casius