Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV ketel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV ketel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV ketel plaatsen

CV ketel vervangen

Ik wil mijn CV ketel vervangen. Het moet een meter verderop door een muur heen. Graag een offerte.

Warmtepomp plaatsen

Bestaande cv ketel op de begane grond handhaven en op deze plaats de warmtepomp aansluiten vanuit de aangebouwde garage zolder. Ik heb een vrijstaand huis uit 1994, met een oppervlakte 110 m2.

Een nieuwe CV-ketel leveren en installeren

Ik zoek een installateur die een nieuwe CV-ketel kan leveren en installeren. Momenteel heb ik een Vailliant hrv 24 28/3c Solide die ik zelf verwijder.

Vloerverwarming met droogopbouw plaatsen

Ik zoek een CV-installateur die droogvloerverwarming kan realiseren bij mijn woning op de begane grond. Het betreft 74 m2 wat op een betonnen vloer geplaatst moet worden. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel. Verdere specificaties bespreek ik met de vakman.

CV-ketel verplaatsen en flexibele waterleiding aansluiten

Wij willen graag onze CV-ketel 70cm laten verplaatsen omdat hij nu nogal in de weg hangt. Muur is vrij, CV heeft een expansievat en leidingen voor vloerverwarming. Ook willen wij 4 meter flexibele waterleiding aan laten sluiten (warm+koud) tbv wasbak. Aansluiten op wasbak doen we zelf

Het installeren van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die 45 m2 aan vloerverwarming kan realiseren in mijn woning. De vloerverwarming dient waarschijnlijk in een betonnen vloer ingefreesd te worden. De vloerverwarming moet worden aangesloten op de CV-ketel.

CV ketel leveren en plaatsen

Dear sirs, I have an apartment of 50 square meters and have got 4 radiators and one shower in the bathroom. Please give me the price for an Intergas 2824 HRE CV ketel with installation. No monthly fee, just delivery and installation.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een monobloc warmtepomp op mijn platte dak, de waterleiding kan dan door een koof naar beneden en kan op de vloerverwarming verdeler aangesloten worden. Mijn warme water wil ik via de cv ketel laten lopen, cv kan echter wel als back-up verwarming. Mijn gasverbruik is nu 320 m3 per jaar inclusief douchen. Bouwjaar huis is 2010, daarom denk ik zelf aan een Panasonic WH-MDC05H3E5 (5kw) warmtepomp.

Gastussenmeter plaatsen en aansluiten

Ik wil graag een tussenmeter voor gas plaatsen voor CV ketel. Het zal onder de CV ketel moeten worden gemonteerd, locatie is goed bereikbaar.

Warmtepomp installeren

Het huis stamt van 1964 de muren en vliering zijn geïsoleerd en de ramen dubbelglas in kunststof kozijnen stammen uit juni 1988. De houten vloer willen we gaan vervangen door schuimbeton en daarin komt de nieuw te plaatsen vloerverwarming. Deze werkzaamheden zullen in een later stadium worden gedaan, wat te maken heeft met een uitbouw van 3 x 5 meter welke we ook nog willen uitvoeren als de architect de tekeningen en berekeningen heeft geleverd. De lucht/water warmtepomp willen we echter zo snel mogelijk hebben zodat we de cv radiatoren en ketel kunnen verwijderen maar wel gewoon kunnen afwassen en douchen, dus de vloerverwarming zal in een later stadium ook moeten worden aangesloten op de lucht/ warmtepomp. De groepenkast is gisteren volledig vernieuw en uitgebreid naar 3 x 25A met speciale groepen voor verduurzamen van ons huis. het dak, zuid gericht, willen we gaan gebruiken om zoveel mogelijk zonnepanelen te kunnen plaatsen want onze intense is het huis van het gas af te halen en volledig op zon energie te laten draaien met in de wintermaanden nog een pallet kachel voor huiselijk warmte en gezelligheid.We hebben in de achtertuin direct achter de bijkeuken een schuur geplaatst, 5 x 3 meter, waarin we mogelijkerwijs de buitenunit kwijt kunnen zodat die meteen al warmere lucht kan opzuigen tav buiten in de tuin plaatsen, want ons huis ligt redelijk landelijk met vrij toegang voor wind.