Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV installatie vervangen van jaren 30 woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV installatie vervangen van jaren 30 woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV installatie vervangen van jaren 30 woning

CV leiding naar blokhut in de achtertuin

Ik wil graag mijn CV installatie uitbreiden met een radiator in mijn blokhut in de achtertuin van mijn woning. Ik ontvang graag een offerte via de mail.

Volledige CV installatie inclusief leidingwerk en radiatoren

Wij hebben een appartement van ongeveer 90 vierkante meter gekocht in Ede en zouden graag een volledige cv installatie met een combiketel laten aanleggen. Ook de warmwatertoevoer naar de keuken en badkamer zou hierin meegenomen moeten worden. De benedenverdieping bevat de woonkamer, hal en keuken en de bovenverdieping bevat 3 slaapkamers en een badkamer.

Stalen gasleiding vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een oude ijzeren gasleiding. Het systeem lekt niet maar vertoont overmatige roestvorming. De nieuwe leiding moet door een kruipruimte en een koof van de meterkast naar CV installatie. Alles is in principe goed bereikbaar. Kruipruimte is droog.

Convectorput verwijderen

We willen graag onze convectorput L2700xB410xH500 laten vervangen en de gehele cv-installatie in laten regelen. Alles moet daarna afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Convectorput vervangen en cv installatie instellen

Ik wil graag onze convectorput laten vervangen. (Lengte= 2700 mm, Breedte= 410 mm en totale hoogte is 500 mm.) Daarnaast willen we ook graag de cv-installatie in laten regelen.

Installeren van een warmtepomp

Het ingevulde adres betreft de woning waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. De woning wordt 9 maart opgeleverd. De werkzaamheden moeten naar verwachting in april worden uitgevoerd. Plaatsing van de installatie op de tweede verdieping in de cv ruimte, die goed bereikbaar is via twee rechte trappen. Het gezin bestaat uit 2 personen. Kuub inhoud woning is al gauw 600k.

Installatie nieuwe cv ketel + aanschaf

De huidige Remeha Avanta ketel dient te worden verwijderd en de nieuwe Remeha Tzerra Ace 28c CW4 dient te worden geplaatst. De oude ketel graag afvoeren. De nieuwe ketel is voor warm water en de cv installatie. Ik woon in een eengezinswoning, het is nu een tussenwoning. Ik woon er in mijn eentje. De kuub inhoud van mijn woning is rond de 300 m3.

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

CV en radiator laten plaatsen

Wij hebben een voorlopig koopcontract voor een woning en wij willen nu graag informeren over de mogelijkheid en de kosten voor een CV installatie en het plaatsen van radiatoren. De offerte hebben we ook nodig voor de hypotheek. Er is nu een gashaard, deze verwijderen de huidige eigenaren. Op de beneden verdieping zouden 4 radiatoren moeten komen en boven 3. Op zolder zou de CV ketel geplaatst moeten worden. Alle leidingen enzovoort moeten nog gemaakt worden. Het is een hoekwoning uit 1965, met twee verdiepingen. Welke capaciteit ik nodig heb, durf ik niet te zeggen. Verwachting is dat we 2 januari erin kunnen.

CV installatie vervangen van jaren 30 woning

Ik wil graag een prijsindicatie voor het vervangen van een cv ketel en nieuwe radiatoren. Het huis uit de jaren 30 heeft een woonoppervlak van 251 m2, 9 kamers in totaal, 3 slaapkamers en badkamer eerste verdieping en 3 slaapkamers nop de tweede verdieping.

Partners

Partners van Casius