Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV installatie compleet aan laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV installatie compleet aan laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV installatie compleet aan laten leggen

Pelletketel op de cv aansluiten

Alleen de Pelletketel is aangeschaft, ik wil graag een installatie van de ketel, inclusief een doorvoer in de muur, De ketel is in de schuur geplaatst er moeten leidingen komen van de schuur naar de bijkeuken, afstand is ongeveer 5 meter, doorvoer van leidingen in muur is noodzakelijk evenals een keerklep, vuilfilter 2 afsluiters en een laadventiel

CV-installatie aanleggen

In een lege bovenwoning dient een complete CV installatie te worden aangelegd. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering. Op deze vliering zal de ketel geplaatst moeten worden en verder zullen de leidingen moeten worden getrokken en de radiatoren geplaatst. De leidingen in de badkamer en de keuken dienen te worden weggewerkt in de muur, de overige leidingen mogen wel zichtbaar geplaatst worden.

CV in gehele woning installeren

Wij zoeken een installateur voor een CV verwarming in een studentenhuis. Een CV installatie voor vier kamers, hal en keuken op de eerste verdieping en op de twee verdieping twee kamers en een hal. De gang beneden hoeft niet verwarmt te worden. Beneden een kamer van 15 m2, 20 m2 en 2x 21 m2.

CV-installatie in de chalet aanleggen

Ik wil graag een CV installatie in mijn chalet aan laten leggen en wil u vragen daarvoor een prijsopgave te doen. Het is een chalet van 3,5 bij 13 meter, en de ketel zou in een van de keukenkastjes moeten passen. Ik verwacht daarbij 4 radiatoren nodig te hebben: twee voor in de woonkamer, 1 in de slaapkamer en een kleintje voor in de badkamer. Het gehele systeem moet dus worden aangelegd. Momenteel heb ik wel een vrij nieuwe geiser in het keukenkastje, en het nieuwe systeem moet dan ook warm water leveren, of we moeten twee aparte systemen aanleggen.

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Complete CV installatie plaatsen

Het betreft een appartement met een woonoppervlakte van ongeveer 75 m2. Op dit moment is er een gaskachel en een warmwater boiler aanwezig. Deze wil ik laten vervangen door een completen CV installatie, CW3. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Radiator verwijderen en convectorput plaatsen

In verband met eventuele plaatsing van schuifpui is het gewenst om de aanwezige radiator te verwijderen en een convectorput te plaatsen. De aanwezige vloer is een betonvloer die uitgezaagd zal moeten worden. De convector moet aangesloten worden op de cv installatie. De breedte van het raam is 300 cm. Of de convectorput ook zo breed moet worden is mij niet bekend.

Convectorput plaatsen voor schuifpui

In verband met eventuele plaatsing van een schuifpui is het gewenst een convectorput te maken. De aanwezige vloer is een betonvloer die dus uitgezaagd zal moeten worden om de convectorput te plaatsen. Gewenst is de convector aan te sluiten op de cv installatie. De breedte van het raam is 300 cm. Of de convectorput ook zo breed moet worden is mij niet bekend. Graag wil ik een indicatie van de kosten van u weten.

Geiser vervangen door Intergas HRE 24/18 CW3

Ik heb thuis geen cv-ketel en radiatoren. Mijn geiser in de keuken, die ik voor warm water in keuken/douche gebruik wil ik vervangen door Intergas HRE 24/18 CW3. Mij is verteld dat deze zonder radiatoren werkt. Vraag is hoeveel de installatie hiervan minimaal gaat kosten(inclusief btw/installatie)? Alvast bedankt voor uw hulp, Ps: gelieve per mail antwoord, gsm vaak onbereikbaar

Handdoekradiator vervangen

Er dient een radiator van 70 x 60 cm in de badkamer geïnstalleerd te worden. Het gaat om het aftappen van de cv installatie, monteren van de radiator en van de kraan en het vullen en proef stoken van complete installatie.

Partners

Partners van Casius