Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV aanleggen

Nieuwe gasleiding aanleggen

In de ruime kruipruimte de bestaande gasleiding vervangen. Ongeveer 10 tot 12 meter naar CV en gasfornuis.

CV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren

Wij willen de bestaande gas-CV-ketel afkoppelen en laten vervangen voor een warmtepomp. De gemaakte warmte verlies berekening komt uit op 14kw bij -10 gr. De capaciteit van de pomp moet hierop worden aangepast. Naast de warmtepomp moet de bestaande wtw-installatie worden nagekeken en evt. worden vervangen (is 14 jaar oud en heeft heel lang stil gestaan). Tevens gaan we in de garage een badkamer aanleggen waarvan de vloerverwarming ook op deze warmtepomp moet kunnen worden aangesloten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen

Ik zoek een CV-specialist die verwarming kan aanleggen in mijn woning. huis 1920, ook nieuwe gasleidingen en complete verwarmingssysteem. Er is een kruipruimte aanwezig. Het gaat om een benedenverdieping van ongeveer 60 m2. Er moeten minimaal 4 radiatoren komen en een nieuwe (gas) CV-ketel.

Elektrische verwarming aanleggen ipv huidige CV (aardgas)

Het gaat om elektrische verwarming te plaatsen, in onze woonkamer en gang. Het huis, 2 onder een kap, is gebouwd in 1986, voorzien met dubbel glas. De gang is ongeveer 4 m2 met trap naar hal naar boven.En er hangt nu een gewone verwarming. In de kamer hangt nu ook nog gewone verwarming en deze kamer is ongeveer 38 m2. De kamer heeft een normale hoogte van 2.40 mtr. Verder de vraag om het idd handig is , met het oog op de toekomst om dit te doen. Prijsvergelijk gas versus elektriciteit. Wij hebben al 12 zonnepanelen, sinds een aantal jaren. Het moet een mooie/design verwarming zijn, maar niet groot. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming

Centrale verwarming aanleggen

Momenteel in vrijstaande woning (100 m2) verouderde hetelucht verwarming en losse geiser voor warm water. Graag een offerte voor aanleg van centrale verwarming. plaatsing Cv ketel op begane grond waar huidige hetelucht ketel staat. Boven 4 slaapkamers, beneden badkamer met douche.

Installatie CV en Airco

Graag ontvang ik informatie over mogelijkheden en kosten om mijn (oude en slecht te isoleren) woning te koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Het betreft een rijtjeswoning uit de jaren 30 van de vorige eeuw, voorzien van dubbel glas en een geïsoleerde voorpui. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een installatie die zowel verkoelt als verwarmt. Ik wil graag in overleg met de vakman omtrent de benodigde materialen.

Vloerverwarming aanleggen

We kopen per 1 augustus aanstaande een bestaande woning (1990 gebouwd) en verwijderen de centrale verwarming. Dan moet vloer ingefreesd, aangelegd en werkbaar opgeleverd worden. Hierbij geldt dat bestaande CV ketel (2019) gebruikt wordt. Het gaat om 120 m2.

Complete cv laten installeren

Een compleet nieuwe cv installatie leveren en aanleggen 175m2

Volledige installatie CV aanleggen

Nieuwe CV installatie aanlegen ter vervanging van oude hete luchtverwarming.

Verwarmingsadvies en nieuwe badkamer

Afgelopen vrijdag hebben wij de sleutels gekregen van ons huis. (het staat momenteel nog leeg). Huidige CV-ketel en radiatoren nakijken en inspecteren en advies over vervanging of alternatieve verwarmingsbron(nen). Aansluitingen van huidige keuken moeten verlegd worden. Wij slopen en verwijderen de oude keuken zelf. Tevens een 2e badkamer met toilet aanleggen op de zolderverdieping.

Partners

Partners van Casius