Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Convectorput verwijderen opvullen vloerverwarming tegels en radiatoren verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: convectorput verwijderen opvullen vloerverwarming tegels en radiatoren verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: convectorput verwijderen opvullen vloerverwarming tegels en radiatoren verwijderen

Convectorput dichtmaken en afwerken

Graag de verwarming verwijderen en afdoppen en dan put weg of laten zitten er moet een vloer van cement over heen komen voor de pvcvloer. convectorput is 175 X 36.

Convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken

Wij willen de convectorput verwijderd en dichtgemaakt hebben. De afmetingen van de convectorput zijn: - hoogte 19 cm - breedte 34 cm - lengte 490 cm Gewenste datum voor uitvoering woensdag 1 juli 2020

Convectorput dichtmaken

Wij willen de convectorput laten verwijderen en het gat dichten, zodat er vloerverwarming aangebracht kan worden. De put is 30cm breed en 240cm lang

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik wil graag ons huidige parket verwijderen ongeveer 40m2, de convectorput 4,5 m breed dicht maken en een designradiator plaatsen (dus ook verplaatsen van huidige leidingen). Eventueel zou plaatsen van de nieuwe vloer ook tot de klus kunnen behoren.

Convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken

Convectorput dichtmaken omdat er vloerverwarming wordt geplaatst. 400 x 40 cm.

Convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen

Wij willen graag natte vloerverwarming (40 m2 beneden in de woning laten plaatsen met erboven tegels laten plaatsen. Hierbij willen we graag dat de radiatoren worden verwijderd. Ook zit er een convectorput dat wij graag willen weghalen door bijvoorbeeld op te vullen.

Situatie verwarming veranderen

Huidige situatie: plint verwarming in de keuken, designradiator in de woonkamer, radiator onder raam. Gekoppeld aan elkaar door een draadje voor de thermostaat. Er zit een convectorput, deze is niet aangesloten. Gewenste situatie: plint verwarming keuken behouden, designradiator naar zolder (daar zit nog geen verwarming), convectorput aansluiten, kachel onder raam verwijderen, thermostaat vervangen.

Convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken

Ik wil de convectorput (40x4000x15cm) in onze woning laten verwijderen, leidingen afdoppen en daarna het gat laten opvullen, middels en betonijzeren constructie , beton en een 5 cm dikke afwerkvloer zodat de vloer voor de aanleg (infrezen) van vloerverwarming geschikt is.

Convectorput verwijderen, dicht maken en radiator plaatsen

Convectorput afsluiten en weg halen. Opvullen met ? Ivm aanleg hoofd vloerverwarming.

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik heb een vakman nodig voor de volgende klus: convectorput verwijderen (2,5 meter), het gat dicht maken en de cementen vloer herstellen. Ter vervanging van de convectorput een hoge radiator aan de muur plaatsen.

Partners

Partners van Casius