Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Convectorput vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: convectorput vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: convectorput vernieuwen

Gehele convectorput vervangen

In onze woonkamer zit een convectorput van 370 cm x 40 cm (buitenmaat, roostermaat). Deze is oud en mogelijk aan vervanging toe. Graag ontvangen wij een offerte voor vervanging / vernieuwing van de gehele put inclusief convector, dan wel onderdelen die volgens u nodig zijn om te vervangen. Indien nodig is om alles te vernieuwen willen wij de put wat inkorten, 250 - 300 cm.

Convectorput vernieuwen

Ik heb een nieuwe woning gekocht. Er moet een hoop gebeuren waaronder de convectorput vernieuwen op de begane grond. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten?

Convectorput vervangen

Wij willen graag onze 25 jaar oude convector putten laten vervangen/vernieuwen. Het gaat 2 stuks van 40 x 143 cm blank modern rooster en 1 stuk van 40 x 200 cm houten rooster. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voorzien van de volgende info: De uitvoeringsperiode is week 13-16 inclusief werkzaamheden zoals isoleren, verbeteren aansluitingen, afvoeren oude materialen.

Convector in de vloer vernieuwen

Ik wil een offerte voor het vernieuwen van de convectorput in de vloer van de huiskamer. De put is ongeveer 2 meter lang. In de bak staat een klein laagje water, meestal als het flink geregend heeft. Dat moet dan ook meteen verholpen worden. Graag informatie en prijzen.

Convectorput vernieuwen

Onze convectorput is inmiddels zo'n 20 jaar oud en aan vervanging toe. Het is een put waarvan de randen op een richel in de vloer rusten. Nu is aan 1 kant de rand van de richel afgeschoten en zit hij min of meer bekneld. Er zit is op dit moment een risico dat hij verder zakt. Daarom wil ik niet te lang hoeven wachten op vervanging. De maat van de gehele put (hij bestaat uit 2 aparte delen) is ca 450 cm lang, de binnenkant is ca 30 cm breed en de hoogte is 60 cm. Als dat mogelijk is zouden we graag een iets kleinere hoogte hebben (bijv 55cm) ivm soms aanwezig water in de kruipruimte. Graag ook een bezoek aan huis ivm een eventueel advies en voor de exacte maten.

Verplaatsen radiator in convectorput

Graag maken convectorput in kruipruimte onder woonkamer bij de achtergevel. Verplaatsen/vernieuwen radiator in convectorput. Afmeting huidige radiator L 195 cm, H 30 cm. Afdekken met "rooster".

Een oude slechtgemetselde convectorput ...

Een oude slechtgemetselde convectorput vernieuwen. Het is een verzonken bak. Via deze bak komen steeds muizen in huis. Is een aantal keer gerepareerd. Moet dus of goed gerepareerd worden of helemaal vervangen worden.