Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete cv installatie aanleggen met vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete cv installatie aanleggen met vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete cv installatie aanleggen met vloerverwarming

Complete cv installatie vervangen

In Heerenveen heb ik een andere woning gekocht en ben van plan deze rigoureus te gaan verbouwen. Alles strippen en alles er nieuw in na de hand. Dus ook het cv systeem. Nu ben ik me een beetje gaan verdiepen in warmte pompen omdat het me mooi leek om van het gas af te gaan, maar daar voel ik weinig voor. (afsluiten kost veel en als er straks weer wat anders bedacht wordt kost aansluiten nog veel meer) Een warmte pomp in de vorm van een Remeha Neptuna H 16 kW Driefase lijkt mij wel wat. Echter kan je deze in een all-electric of hybride versie krijgen... wat is slim? Overal in de woning komt vloerverwarming. Er zitten 2 badkamers in met elk een regendouche. Een buffervat met tapwater is plek voor tot 200 liter maar dat lijkt me aan de krappe kant met zoveel verbruikers. Dus een cv ketel die het tapwater verwarmd en een warmtepomp die de vloerverwarming bediend leek mij wel wat. Eventueel een buffervat van 200 liter die in direct gestookt wordt door de warmte pomp en het dan via de cv verder opgewarmd naar de badkamer doorgeeft. Wordt het dan echt heel koud kan de cv bijspringen voor de warmte pomp maar is het echt heel warm kan de warmtepomp nog wat koelen naast de aparte airco’s die ik ophang. De inhoud is 610 m3 waarvan 322 m3 op de begane grond en de rest op verdieping met slaapkamers die dus niet heel erg verwarmd hoeven te worden. Graag neem ik producten van Remeha omdat ik daar goede ervaringen mee heb. Misschien is er een veel beter alternatief zijn…

Verdeler vloerverwarming vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mij kan helpen met de verdeler van mijn vloerverwarming. De bestaande Igrova Jet verdeler met 2 groepen is ongeveer 20 jaar oud (zie foto). De buis waar de voeler van de thermostaatkraan in zit is aan het lekken. Waarschijnlijk moet de complete verdeler worden vervangen maar kennelijk is precies eenzelfde type niet (meer) te verkrijgen. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een goede kwaliteit nieuwe verdeler met A-klasse pomp, passend in de huidige situatie, op 18 mm slangen.

Nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren

Op 1 april krijgen we de sleutel. We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming

Warmtepompboiler plaatsen

Ik heb een warmtepompboiler nodig voor sanitair warm water. Ter vervanging van huidige cv. Bij voorkeur aansluiten op mechanische ventilatie. Incl. complete installatie. Vooraf beoordeling op locatie wenselijk ivm grootte warmtepompboiler installatie.

Complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming

Vrijstaande woning uit 1954, voornemens spouwmuurisolatie vloerisolatie en dakisolatie toe te passen. Wij willen een complete cv-installatie laten aanleggen met vloerverwarming (lage temperatuurverwarming). Gaat om ongeveer 70 m2 begane grond: woonkamer, keuken bijkeuken en badkamer en 45 m2 verdiepingsvloer met 4 slaapkamers. Houten vloeren weinig hoogte dus of gebruik van vloerverwarming in droog systeem of verwarming middels radiatoren afhankelijk van bijbehorende kostenplaatje. Voorkeur gaat uit naar een systeem dat zo zuinig mogelijk is met een budget van 10.000 euro nu enkel boiler aanwezig voor warm water. We hebben gasaansluitingen, die zijn allemaal aanwezig. We zijn met een groot gezin en een redelijk groot huis, dus we hebben een hoge capaciteit nodig. De exacte durf ik niet te zeggen, maar zeker richting de hogere klassen. We zijn bezig dat de hele woning goed geïsoleerd wordt en luchtdicht.

Complete cv installatie of warmtepomp aanleggen

Ik wil graag een complete cv installatie of een warmtepomp laten aanleggen. We hebben nu een gaskachel. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is voor mijn situatie: een cv ketel op elektra, een cv ketel op gas of een warmtepomp. We hebben een benedenwoning in een rijtjeswoning. De vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We zijn met 2 personen. Verder zou ik maximaal 4 radiatoren nodig hebben.

Complete CV installatie

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een complete CV: - 6 radiatoren - een CV ketel Het gaat om een rijtjeswoning uit 1800. Het is niet goed geïsoleerd.

Complete centrale verwarming installeren

Een nieuwe CV installeren, aanleggen van centrale verwarming in hele huis (85 m2) Demonteren geisers. Het gaat om 1 open ruimte waar 2 radiatoren terecht komen, 4 kleine radiatoren in de slaapkamers. Er moeten wel een aantal leidingen worden verlegd. De klus is inclusief het verwijderen van de huidige CV, radiatoren en geisers. De materialen heb ik niet voorhanden, graag meenemen in de offerte.

Compleet nieuwe cv installatie

Wij willen een kosten opgave voor een complete nieuwe cv installatie: - 70 m2 vloerverwarming op de beneden verdieping - Radiatoren plaatsen op de bovenverdieping (60 m2) - CV ketel plaatsen, het liefst een pallet ketel - Het gaat om een vrijstaande woning uit 1938 met een oppervlakte van 160 m2 Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepompboiler op zolder installeren

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen op zolder. Graag van het merk Auer edel air 200 liter. Naast de cv die ook al op zolder hangt. Graag complete prijs all-in.

Partners

Partners van Casius