Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete CV installatie in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete CV installatie in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete CV installatie in huis

CV installatie plaatsen

Het gaat om een complete installatie in een bestaande woning van ongeveer 75 m2. In de hal, de huiskamer, de badkamer en 2 slaapkamers dient een complete CV installatie aangelegd te worden.

Zonneboiler plaatsen

Oude woning. Mansarde dak. 2,5 persoons huishouden, frequent gebruik van bad. Geen vloerverwarming. Adres per 1 aug eigendom. CV boiler lijkt goede optie. Graag offerte incl CV voor complete levering en installatie. Vermelding of levering in aanmerking komt voor subsidie (gemeente De Ronde Venen).

CV aanpassen

Wij gaan 3 juni starten met een complete aanpassing van de begane grond van onze woning uit ca. 1977, de tegelvloer (op zand/geen kruipruimte) gaat eruit, muren worden gestuukt, nieuwe leidingen worden getrokken CV ketel is nog goed uit ca 2014 of 2011, en er wordt een nieuwe houthaard geplaatst. Er hangen nu 3 convectoren in de woonkamer (1 staat altijd uit) en 4 radiatoren in de andere ruimtes. We willen een modernere uitstraling en liefst de convector voor de glazen pui aam de achterzijde weg. Graag snel advies want we moeten snel beslissen.

CV installatie of warmtepomp installeren

I bought an 1930s' house. The house will be delivered on June 4. It has gas heaters in each room so I plan to install a complete central heating system: either CV ketel or heat pump. Floor area is 90m2. There are 3 floors: ground + 2 upper floors. Preferably this system also provide warm water for showers.

Complete CV installatie

Ik wil graag een complete CV installatie in mijn tussen woning (85 m2) , begane grond met huiskamer, keuken, badkamer eerste verdieping met twee slaapkamers en toilet en een kleine vliering.

Complete CV installatie plaatsen

Voor een renovatieproject zijn we op zoek naar de aanleg van een complete cv (is nog niet aanwezig in het pand). Wat zijn hiervan de mogelijkheden en kosten? Ik hoor het graag.

Complete cv installatie realiseren

Woning moet worden voorzien van een complete cv installatie. Het betreft de woonkamer, 3 slaapkamers en eventueel de badkamer. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas

Complete vloerverwarmingsinstallatie

Graag willen wij vloerverwarming laten plaatst op de begane grond. De oppervlakte is ongeveer 44 m2. Ook de cv leidingen dienen te worden vernieuwd. Op de eerste verdieping willen wij de leidingen laten infrezen. Dit zou gaan om 3 slaapkamers en een badkamer. De waterleiding in de badkamer willen wij dan ook gelijk laten infrezen.

CV haard en houtkachel plaatsen op de cv installatie

Ik heb een tweestuks blokhut van 64 m2 en 4,80 meter hoog punt dak waar ik een cv haard en houtkachel allesbrander op de cv installatie wil plaatsen. Het gaat om de complete levering inclusief cv ketel, boiler, verwarmingen, aansluiting en eventueel een tweede kachel buiten voor de verbranding van snoeihout, oude stoelen etc.

Complete aanleg

Ik ben op zoek naar iemand die een CV ketel bij mij kan installeren. Het gaat op een winkelpand. Er moeten radiatoren en waterleidingen in. De onder verdieping is 88m3 en de bovenverdieping is 44m3. De CV moet naar de eerste verdieping, en er moet op beide verdiepingen een warme waterleiding komen.

Partners

Partners van Casius