Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete CV installatie in een nieuwbouwhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete CV installatie in een nieuwbouwhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete CV installatie in een nieuwbouwhuis

Complete CV installatie aanleggen

Hebben nu heteluchtverwarming en willen centrale verwarming of vloerverwarming op elektriciteit. Het is een kleine woning bestaande uit begane grond en een verdieping. De ketel voor het water is van 2012 en willen dit vervangen voor radiatoren. Hiermee moeten er tussen de 5 en 10 kamers verwarmd worden. Staan open voor advies qua merken en materialen.

Complete CV installatie

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Andere Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Vloerverwarming, Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Hoogrendementsketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Renovatie project in bedrijfsruimte waar 3 appartementen worden gerealiseerd.

Complete CV-installatie aanleggen

Het betreft een appartement met keuken, badkamer, huiskamer, slaapkamer en hal. De volledige installatie, radiatoren en een hoogrendementsketel dienen te worden aangelegd. Het werk zal 1 maart gestart moeten worden.

Complete CV installatie aanbrengen

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Andere Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Infrarood panelen Welk type verwarmingsketel wenst u? Andere In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag info over accumulatie radiatoren en infrarood verwarming.

Complete CV-installatie installeren

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Elektriciteit Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Hoogrendementsketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Tussen de 5 en 10 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft rijtjeswoning

Complete CV installatie monteren

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Pellets Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Pelletketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een huis gebouwd in 1930. Deze wordt nu verwarmt door gevelkachels plus houtkachel in de woonkamer.

Complete CV installatie installeren

Het betreft een nieuwbouw casco bedrijfspand van twee etages beide 70 m². De eerste etage willen we gebruiken als showroom en het moet hier gewoon een normale (20 graden) temperatuur worden. De plafond hoogte is hier 2,6 meter. Beganegrond is een opslag ruimte voor machines en wat materiaal. Hier hoeft het niet warm te worden alleen moet de kou eruit blijven. Deze ruimte beschikt over een overheaddeur en het plafond is 3,6 meter hoog. De ketel moet in minder dan 5 ruimtes komen te staan en waar ik over aan het denken ben is een hoge rendementsketel met als verwarmingselementen airco units of radiatoren. Ook ben ik nog niet uit het soort brandstof; Gas of electrisch. Ik zou me graag goed willen laten adviseren en een passende offerte ontvangen.

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Aanleg van een complete verwarmingsinstallatie. We hebben nu een pelletkachel, maar dit is te koud. Er moet een cv ketel komen en radiatoren in onder andere; de woonkamer, slaapkamer, keuken en op zolder.

CV installatie compleet installeren

In een eengezinswoning van 82 m2 woonoppervlak dient een complete CV installatie geplaatst te worden. De gaskachel is inmiddels al verwijderd en de leiding afgesloten. Het gaat om een CV ketel, radiatoren en de leidingen.

Complete cv installatie aanleggen

Ik wil een complete cv installatie laten aanleggen in een hoekwoning uit 1969 die op dit moment verwarmd wordt door gaskachels. Warm water wordt geleverd door een geiser. Deze hangt op zolder met dakdoorvoer afvoer, gasleiding, en warm en koud water. Woning heeft houten verdiepingsvloeren. Het gaat om een totaal oppervlak van ongeveer 196 m2.