Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet nieuwe CV installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet nieuwe CV installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet nieuwe CV installeren

Compleet nieuwe CV installeren

Ik wil graag een complete CV installatie laten aanleggen, inclusief: - Radiatoren 5x - Leidingen - CV ketel - Thermostaat - Expansievat Verder is de gedachte om leidingen weg te werken in de muur. Het betreft hier een apartement op de 1e etage. Bouwjaar ca 1955. Woonoppervlakte en inhoud ca 70 m2 / 190 m3.

CV installatie aanleggen

5 kamer eengezinswoning 90 m2 met 2 woonlagen offerte voor compleet met radiatoren geen vloerverwarming nodig

CV-installatie compleet aanleggen

Complete installatie maken in een kleine eengezinswoning. 40 m2 beneden en 40 m2 boven. Inclusief radiatoren en leidingen. Beneden 2 radiatoren 120 cm en één van 60 cm. Boven 3 idem + een desigradiator in de badkamer. Warm water in keuken beneden en badkamer boven. Een CW5 installatie (vanwege een regendouche). Een gasleiding ongeveer 6 meter vanaf de meter. De verdiepingsvloer is van hout en ligt open. Het huis heeft een plat dak met bitumen. Installatie in de tweede week van september.

CV-installatie compleet aanleggen

Mijn appartement is op dit moment alleen voorzien van een geiser in de keuken voor warm water. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de installatie van een compleet CV systeem, inclusief aanschaf van radiatoren en CV ketel. Het appartement van ongeveer 50 m2 heeft een keuken, woonkamer, slaapkamer en keuken waarin ik verwarming wil hebben. Is deze informatie op dit moment voldoende voor een offerte/richtprijs? Op dit moment kan ik geen aanvullende informatie verschaffen aangezien ik de sleutel van het appartement nog niet heb.

Elektrische CV-installatie compleet installeren

Ik heb vloerverwarming aan laten leggen in ons souterrain, deze wil ik graag verwarmen door middel van een elektrische CV. De CV is inmiddels opgehangen, het expansievat (moet nog opgehangen worden) en thermostaat zijn aangeschaft, nu moeten deze alleen nog gekoppeld worden aan waterleidingen.

Compleet nieuwe verwarmingsinstallatie aanleggen

Het is een klein 100 jaar oud rijtjeshuisje (arbeiderswoning) met beneden woonkamer, keuken, douche, toilet en boven 2 kleine slaapkamers. Er is nog geen cv aangelegd maar dat wil ik wel. Er is nu nog een gevelkachel en een geiser. De woning 3.60 x 12 meter minus een plaatsje, circa 40 m2 aan oppervlakte. Graag wil ik eerst weten wat de kosten zouden zijn.

Complete CV met radiatoren vervangen

Compleet CV-syteem plaatsen. De CV-ketel leveren en plaatsen. Een radiator in de woonkamer en een in een slaapkamer. Eventueel de gashaard verwijderd.

Elektrische CV-installatie compleet installeren

Voor de benedenverdieping van mijn woning (110 m²) zitten we te denken aan CV. Koken: Ik zit echter niet aangesloten op het aardgasnet en ben dit met het oog op de gasprijzen in de toekomst ook niet van plan. Ik kook op propaan en ook daarvoor stap ik niet over want 1 m³ per 3 jaar is niet de moeite om te switchen. Warm water: Mijn warm water komt van een elektrische boiler en dat bevalt prima. Stroom: Ik wil graag CV op een elektrische ketel. Ik heb 14 zonnepanelen op het dak en de overige (wind-)energie koop ik bij “Van de Bron”. Een plattegrond met maten van zowel ramen en deuren en plafondhoogtes is aanwezig. Ook heb ik voorkeur voor de plaats van eventuele radiatoren en de ketel. Leidingen zullen langs de plafonds moeten lopen want alle vloeren zijn beton op zand. Mogelijk moet er voor het vermogen van de ketel een leiding worden getrokken naar de meterkast voor een aparte groep. Voor aanvullende gegevens ben ik u graag van dienst.

CV-installatie compleet aanleggen

Er dienen nieuwe CV leidingen aangelegd te worden en de radiatoren vervangen.

Centrale verwarming in huis aanleggen

Ons huis heeft geen cv, enkel een gaskachel, en die zouden we wel graag aanleggen. Nu zijn we aan het inventariseren hoeveel het aanleggen kost, op welke termijn het aanleggen kan en wat het precies in houdt om in een bestaand en bewoond huis een compleet verwarmingssysteem aan te leggen. Graag zou ik hier over informatie van u ontvangen. Enkele gegevens over het huis: Soort woonhuis Eengezinswoning, tussenwoning Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Soort dak Zadeldak Wonen (= woonoppervlakte) 82 m² Overige inpandige ruimte 13 m² Inhoud 319 m³ Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers) Aantal badkamers 1 badkamer en 1 apart toilet Aantal woonlagen 2 woonlagen en een vliering

Partners

Partners van Casius