Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet nieuwe CV installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet nieuwe CV installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet nieuwe CV installeren

CV installatie compleet installeren

In een eengezinswoning van 82 m2 woonoppervlak dient een complete CV installatie geplaatst te worden. De gaskachel is inmiddels al verwijderd en de leiding afgesloten. Het gaat om een CV ketel, radiatoren en de leidingen.

Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen

Het betreft het aanleggen van een compleet nieuwe CV installatie in een bestaande woning met 3 verdiepingen. Ieder verdieping heeft een inhoud van 50 m3.

Centrale verwarming aanleggen

Aanleggen compleet verwarming systeem in huis. CV-combiketel, 7 radiatoren en 1 convector. Woning is een rijhuisje 2 verdiepingen. De ketel komt wel op zolder te staan, geen radiator op zolder. Buizen zijn al geïnstalleerd. Oppervlakte van het huis 80 m2. We willen graag dat de vakman in overleg radiatoren en een cv ketel regelt. Graag 2 offertes. Eén voor enkel installeren. En een offerte inclusief installeren, aanschaf cv- ketel en aanschaf radiatoren. Graag binnen de eerste 2 of drie weken van januari starten met het project.

CV aanleggen in /chalet

Aanleggen complete kleine energiezuinige CV installatie voor in vier ruimtes (totaal 5 radiatoren) chalet L-vorm, ongeveer 60 m2. Inhoud ongeveer 150 m3. Ketel (met toebehoren) in voorraadruimte met twee radiatoren in woonruimte, één in keuken, één in slaapkamer en één (kleintje) in badruimte. Uiteraard met afvoer. Verwijderen aanwezige gashaard. Het betreft ook de levering van de ketel, radiatoren etc. De tussenwanden zijn van een soort hardboard. Dus compleet geleverd, aangelegd en werkend opgeleverd. Locatie Putten.

Honeywell Evohome thermostaat en radiatoren installeren

Ik zou graag willen dat er 2 radiatoren aangesloten worden op onze CV (radiatoren hangen al, pexfit hoofdleiding). Verder heb ik een compleet Evohome systeem liggen wat ik ook graag aangesloten wil laten hebben (6 thermostaatkranen). Vraag is of er een overdruk ventiel nodig gaat zijn?

Complete CV installeren

Heb een ruimte van 13 meter bij 9 meter, ongeveer 250 cm hoog. Er zullen zo'n 6 radiators in moeten inclusief leidingwerk cv installatie compleet. Wat kost dat ongeveer leidingen niet weg gewerkt.

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Compleet nieuwe CV installeren

Ik wil graag een complete CV installatie laten aanleggen, inclusief: - Radiatoren 5x - Leidingen - CV ketel - Thermostaat - Expansievat Verder is de gedachte om leidingen weg te werken in de muur. Het betreft hier een apartement op de 1e etage. Bouwjaar ca 1955. Woonoppervlakte en inhoud ca 70 m2 / 190 m3.

CV installatie aanleggen

5 kamer eengezinswoning 90 m2 met 2 woonlagen offerte voor compleet met radiatoren geen vloerverwarming nodig

CV-installatie compleet aanleggen

Complete installatie maken in een kleine eengezinswoning. 40 m2 beneden en 40 m2 boven. Inclusief radiatoren en leidingen. Beneden 2 radiatoren 120 cm en één van 60 cm. Boven 3 idem + een desigradiator in de badkamer. Warm water in keuken beneden en badkamer boven. Een CW5 installatie (vanwege een regendouche). Een gasleiding ongeveer 6 meter vanaf de meter. De verdiepingsvloer is van hout en ligt open. Het huis heeft een plat dak met bitumen. Installatie in de tweede week van september.

Partners

Partners van Casius