Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Combi water water pomp plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: combi water water pomp plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: combi water water pomp plaatsen

Combi water water pomp plaatsen

Ik wil graag in contact komen met een vakman voor het maken van een offerte voor een combi water water pomp. De locatie betreft een gebouw dat wordt uitgebreid. Ik wil weten of er een warmtepomp in een nog te realiseren kruipruimte geïnstalleerd kan worden. De bron is door middel van aan te brengen heipalen te realiseren. Dan te combineren met de bestaande bouw.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen in de garage, aansluiten van bestaande leidingen, afkoppelen van combi ketel, leveren van Stiebel Eltron wwk 220 electronic . Gezin bestaat uit 2 a 3 personen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch

Momenteel heb ik een combi cv op gas en elektrisch stoken, maar ik wil omschakelen op volledig elektrisch. Ik ben me nog aan het oriënteren. Het gaat om een tussen rijtjeswoning, met 2 etages. We zijn met 4 personen. Het afvoeren van de ketel graag in overleg. Geen idee welke capaciteit ik nodig heb. Ik heb een woonoppervlak van 150 m2. Het is voor sanitair water verwarmen.

CV instalatie en radiatoren plaatsen

Ik wil een complete cv installatie realiseren inclusief 4-5 radiatoren. Hiervoor moet eerst het verwijderen van de boiler gebeuren. Daarnaast zal er een nieuwe warm water voorziening moeten komen, ik zit dus te denken aan een combi-cv.

Warmtepomp plaatsen

Ons huis is voorzien van vloer- en wandverwarming. Het jaarverbruik aan gas is ca. 2000 m3 voor verwarmen. (we koken nog op gas en ww gaat via cv: samen 1000 m3). We beschikken over een grote tuin... putten kunnen eventueel ook verder uit elkaar geslagen worden. Op dit moment beschikken we nog over combi-CV . Ik twijfel tussen de 2 opties: Volledig obv bodemwater ….. of handhaven van cv-ketel die kan bijspringen en ww verzorgt. Indien water-warmtepomp-installatie duur wordt overweeg ik luchtwarmtepomp. Liefst doe-ik-zoveel-mogelijk zelf, dus mogelijk kan dit in offerte worden meegenomen.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche en keuken

Mijn huidige systeem is door nieuwe regelgeving niet meer goedgekeurd door Installatiebedrijf en zou eigenlijk vervangen moeten worden door een "gesloten" systeem, maar dat is nog niet leverbaar. Nu ben ik aan het onderzoeken wat de plaatsing van een doorstroom verwarmer apart of in combi voor keuken en douche zou kosten. Het betreft een eenpersoons huishouden met alleen voor douche en afwas warm water gebruik. In het geval dat krachtstroom nodig is.... deze is niet aanwezig en zou dan ook aangelegd moeten worden

Verplaatsen verwarmingsketel

De verwarmingsketel dient verplaatst te worden. Deze bevindt zich op de eerste etage aan de tuinzijde van het hoekhuis. Mogelijke nieuwe plaats: a) Verplaatsen naar 2e etage aan voorzijde huis. Er dient nieuwe gasleiding getrokken te worden en dak doorvoer vemaakt worden plus koud / warm water. b) Verplaatsen naar balkon, is ander zijde muur waar de verwarmingsketel zich bevindt. Ketel dient dan in cv kast geplaatst te worden op balkon. Vraag is of we omgevingstoestemming krijgen. Ketelmerk Neffit combi ketel, twee jaar oud. Bouwjaar woonhuis 1962, houten vloeren, schuinpannendak

Het vervangen van een CV-ketel en het realiseren van een warmtewisselaar

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande ketel kan vervangen. Dit moet vervangen worden door een nieuwe CV-ketel en warmtewisselaar of een combi-CV-ketel die op 3x 25 ampere werkt. De nieuwe oplossing moet een appartement van 100 m2 kunnen voorzien van warm water.

Warmtepomp installeren

Onze woning in 2015 is geheel gerestaureerd, inclusief 16 PV panelen. Beneden vloerverwarming, boven radiatoren. I.v.m. houten vloer beneden is uitvoer temperatuur CV-ketel 45 graden. Totaal gasverbruik afgelopen jaar 900 m3. Is plaats op plat dak garage voor evt. plaatsen zonnecollectoren voor warm water. Ik sta open voor een combi grondwarmte pomp. Dit project wil ik bij voorkeur binnen één jaar realiseren.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten installeren. Het gaat om een zonneboilersysteem (combi) tbv van het verwarmen en warm water voorziening. Wij denken aan een 500 L boiler ivm groot gezin. Wij hebben vloerverwarming. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Extra leidingen / leidingen aanpassen, andere De cv-ketel is voorzien van het keurmerk Gaskeur-NZ.

Partners

Partners van Casius