Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Chromoflex thermostaat en of vloerverwarming van chromoflex repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: chromoflex thermostaat en of vloerverwarming van chromoflex repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: chromoflex thermostaat en of vloerverwarming van chromoflex repareren

Chromoflex thermostaat defect

Wij hebben vloerverwarming in de badkamer en na stroomstoring geeft de chromoflex thermostaat geen beeld meer. De vloerverwarming staat ook niet. Betekent dit dat het defect is? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Chromoflex thermostaat en/of vloerverwarming van chromoflex repareren

De thermostaat van mijn Chromoflex vloerverwarming in de badkamer reageert niet. Hij staat op allerlei temperaturen maar verwarmt niet. Ook na resetten wordt de vloer niet warm. Is de thermostaat kapot of is er iets anders aan de hand? Graag zou ik een gespecialiseerde monteur laten kijken wat er aan de hand is en de reparatie laten uitvoeren. Zou er eventueel ook een andere thermostaat (die makkelijker te bedienen is) op kunnen? Het gaat om 2 badkamers.

Thermoflex Chromoflex electro vervangen

Ik ben recent verhuisd naar een huis met badkamer inclusief vloerverwarming. Ik heb een chromoflex electro thermostaat. Ondanks instellen tijdklok wordt vloer niet (echt) warm. Wat is er aan de hand? Mocht dit niet te repareren zijn dan moet het vervangen worden.

Thermaflex electro chromoflex vernieuwen

Thermaflex electro chromoflex thermostaat weigert alle diensten. Misschien moet deze vernieuwd worden.

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

De thermostaat moet gerepareerd worden. Er is geen display indicatie meer. Vloerverwarming werkt niet. Contacten schoongemaakt. Geen resultaat.

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

De thermostaat van mijn Chromoflex vloerverwarming in de badkamer reageert niet. Hij staat ondertussen op van 28 naar 40 graden staan maar verwarmt niet. Ook na resetten wordt de vloer niet meer warm. Is de thermostaat kapot of is er iets anders aan de hand? Graag wil ik dat een gespecialiseerde monteur kan komen kijken wat er aan de hand is en de reparatie kan uitvoeren. Er is nog een andere verwarming in de badkamer dus in die zin heeft het geen haast maar het is wel zorgelijk dat de temperatuur op de thermostaat blijft oplopen. Kunt u anders de thermostaat loshalen en uitschakelen en het later verder repareren? Of meteen een nieuwe thermostaat meenemen en monteren? Ik kan een foto van de huidige sturen.

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

Onze vloerverwarming in de badkamer is niet meer laag in te stellen (na stroomstoring). Staat nu continue op heel warm ingesteld. Resetten werkt niet, uitzetten kan niet. Tenminste, wij zien geen aan/uit knop en in de gebruiksaanwijzing is hierover niets terug te vinden. Graag zien we dat er iemand langs komt en ons vertelt wat er gedaan kan worden. Dan uiteindelijk prijs voor repareren of voor een nieuwe thermostaat. Kan er iemand komen kijken?

Thermoflex Chromoflex electro vervangen

Thermostaat waarschijnlijk kapot. Wie levert een nieuwe?