Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Chigo airco nazien en vullen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: chigo airco nazien en vullen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: chigo airco nazien en vullen

Chigo airco lekkage controlen, vacumeren en opnieuw afpersen

Ik wil graag mijn Chigo airco laten nakijken op lekkage (heeft gelekt), en opnieuw laten vacummeren en oppersen met R32 koudemiddel. De lekkage is aan een koppeling aan de leiding geweest, waarschijnlijk niet goed aangedraaid. Modelnummer splitunit betreft CS-35V3G. Graag de offerte alleen per e-mail, ben zeer slecht telefonisch bereikbaar.

Chigo airco buitenunit bijvullen

Ik heb een split unit airco van het merk Chigo . Deze koelt echter niet meer en moet worden bijgevuld.

Chigo airco bijvullen

Gaat om een Chigo airco-unit, gemonteerd binnen, buiten-unit er direct achter op plat dak. Systeem valt nog niet helemaal uit, maar na ca half uur gaat hij op pauze en gaat het timer-lampje branden. Volgens instructieboekje zou hij bijgevuld moeten worden.

Chigo airco laten plaatsen

Ik wil een airco-unit laten installeren voor een kamer in Amsterdam.

Chigo airco buitenunit onderhouden en bijvullen

Ik heb een CHIGO SU-6012 split-unit airconditioning van augustus 2012 die een onderhouds/bijvulbeurt kan gebruiken. De buitenunit hangt aan de buitenmuur op 2 meter hoogte. De split-unit airconditioning lijkt gewoon te werken.

Chigo airco bijvullen

Ik wil de buitenunit Chigo airco laten bijvullen en controleren vanwege een foutmelding

Bijvullen van een split airco

Ik zou graag mijn airco (dual split) laten bijvullen. Het betreft hier een Chigo KFR-32W/32Xc graag zou ik een offerte ontvangen van deze werkzaamheden en willen weten wanneer jullie planning dit toelaat. Mijn voorkeur gaat uit op een vrijdag(middag).

Chigo airco bijvullen

Ik heb een split unit airco van het merk Chigo modelnummer SU- 6009. Deze koelt echter niet meer en moet worden bijgevuld. Op het laatst kwam er ijs/water uit de binnen unit kan dit een verstopping zijn?

Chigo 12000 BTU airco plaatsen

Ik heb een split unit airco Chigo 12000 BTU bij Gamma gekocht. Er is hier al een splitunit aanwezig dus het gat in de buitenmuur zit er al en de buitenunit komt direct achter het gat aan de buitenkant van de gevel. Eventuele steunen zijn ook al aanwezig. Graag hoor ik wat een dergelijke plaatsing kost en wanneer dat eventueel kan gebeuren. Het betreft een fysiotherapiepraktijk.

Airco repareren

Gaarne prijsopgave airco thuis bijvullen reinigen en evt lekkage opsporen merk chigo omg landgraaf