Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Centrale verwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: centrale verwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: centrale verwarming aanleggen

Verwarmingselementen plaatsen op zolder

Er is al centrale verwarming aanwezig in het huis en de aansluitpunten voor radiatoren zijn ook al aanwezig op de zolder. Het is wel een vrij grote zolder van 72 m2 en een vrij hoog plafond.

Centrale verwarming aanleggen

Cv systeem aanleggen in een huis van 64m2. Op dit moment wordt het huis verwarmt door gaskachels en warm water middels een huurgeiser.

Centrale verwarming aanleggen

Bij een huis met 2 verdiepingen willen we graag nieuwe elektra. Totaal gaat het om 11 radiatoren, waarvan 3 op de bovenverdieping en 8 op de onderverdieping. In totaal huis is 150m2. CV ketel worden verplaatst en vervangen maar komt dicht bij de gasaansluiting. Wat kost dit?

Warmtewisselaar vervangen

De verwarming gaat niet meer aan. We hebben wel warm water. We hebben stadsverwarming vanuit centrale in Geertruidenberg. Graag zo spoedig mogelijk. De installatie bestaat 30 jaar.

Thermostaatkraan monteren

Thermostaatkraan monteren op 1 verwarming in studeerkamer, in woonkamer zit 1 centrale thermostaat

Centrale verwarming aanleggen in appartement

Ik heb een appartement aangekocht, koopovereenkomst wordt komende week getekend. Het appartement is ongeveer 70 m2 groot en werd verwarmd door elektrische en een gaskachel. Ik zou graag een cv met, ongeveer 6, radiatoren in de woning laten aanleggen. Uiteraard gaat de ketel ook de keukenkraan en de badkamer van warm water voorzien. Kunt u een richtprijs geven, iets waar ik in de aanvraag van de bouwhypotheek rekening kan houden.

CV, vloerverwarming en radiatoren installeren

Wij willen graag een centrale verwarming en ketel laten installeren in onze woning. Wij hebben een gaskachel en een keukengeiser en willen over op centrale verwarming. Wij willen graag vloerverwarming beneden en radiotoren op de 1e en 2e verdieping. Graag energiezuinig en weinig ruimte innemend.

Centrale verwarming aanleggen

Er moet centrale verwarming aangelegd worden. Er is nu nog helemaal niets. Alles moet dus gedaan worden. Ik wil dat de benedenverdieping inclusief gang en keuken en de 1e verdieping (3 kamers en een badkamers) verwarmd kunnen worden. Op de tweede verdieping wil ik dat er een voorbereiding komt zodat we in de toekomst bij een eventuele verbouwing zelf radiatoren kunnen aansluiten. Kunnen jullie mij een offerte sturen als ik alle ruimten wil verwarmen met radiatoren. En de meerkosten als ik in de woonkamer vloerverwarming wil laten aanleggen.

Centrale verwarming aanleggen

Aanleggen volledige cv-installatie in 30-jaren woning, 2 verdiepingen, plus zolder.

Verwarming laten aanleggen

Graag wil ik weten de prijs van het aanleggen van een centrale verwarmingssysteem en vloerverwarming voor deze huis.

Partners

Partners van Casius