Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Centrale verwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: centrale verwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: centrale verwarming aanleggen

Complete CV installatie aanleggen

Hebben nu heteluchtverwarming en willen centrale verwarming of vloerverwarming op elektriciteit. Het is een kleine woning bestaande uit begane grond en een verdieping. De ketel voor het water is van 2012 en willen dit vervangen voor radiatoren. Hiermee moeten er tussen de 5 en 10 kamers verwarmd worden. Staan open voor advies qua merken en materialen.

Centrale verwarming aanleggen

Vanaf 1 februari ga ik samen met mijn twee kleine kids op de Ceintuurbaan wonen. Dit appartement is circa 65 m2. Er is 1 gaskachel voor de woning. Voorkant dubbel glas, achterkant enkel. Ik heb weinig budget ( alleenstaande moeder) maar wil toch kijken wat het aanleggen van centrale verwarming zou kosten. Misschien kunt u een offerte komen maken?

CV-installatie in een woonhuis installeren

Dit is een oude woning uit 1957 waar nog geen cv in zit alleen een open haard. De gehele woning zou voorzien moeten worden van centrale verwarming en warm water. De oppervlakte van de woning is 580 x 660 cm en 260 hoog, boven drie slaap kamers en een badkamer. Inhoud 308 m3. Cv kan niet op zolder geplaatst worden.

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

Wij hebben een woning gekocht waar nog gaskachels inzitten dus wij willen daar graag een complete nieuwe CV in hebben! Wat zijn hier ongeveer de kosten van?

Centrale verwarming aanleggen

Aanleggen compleet verwarming systeem in huis. CV-combiketel, 7 radiatoren en 1 convector. Woning is een rijhuisje 2 verdiepingen. De ketel komt wel op zolder te staan, geen radiator op zolder. Buizen zijn al geïnstalleerd. Oppervlakte van het huis 80 m2. We willen graag dat de vakman in overleg radiatoren en een cv ketel regelt. Graag 2 offertes. Eén voor enkel installeren. En een offerte inclusief installeren, aanschaf cv- ketel en aanschaf radiatoren. Graag binnen de eerste 2 of drie weken van januari starten met het project.

Centrale verwarming op zolder aanleggen

Ik wil een verwarming laten plaatsen op de zolder (oppervlakte 8 x 6 meter). Er moeten waarschijnlijk leidingen komen en een radiator.

CV installeren in appartement en gaskachel verwijderen

Ik zoek een loodgieter om een centrale verwarming in mijn appartement van 56 m2 te installeren. Het betreft een voorzijde en achterzijde van het appartement: 2 kamers van ongeveer 6 meter breed, en 2 kamers van 2 meter breed. Ook is er een gaskachel in de woonkamer die verwijderd moet worden. Ik huur momenteel een gaskachel voor heet water.

Centrale verwarming aanleggen

Wij krijgen vandaag de sleutel van onze tussenwoning, bouwjaar voor 1906. De woning werd verwarmd via een gaskachel, de kachel is verwijderd echter is de aansluiting er nog wel en deze moet ook weg. Daarnaast dienen er radiatoren geplaatst moeten worden, leidingen aangelegd en een HR ketel geplaatst. Op de begane grond willen wij vloerverwarming en er zullen waterleidingen verlegd moeten worden. De woning heeft een woonoppervlakte van 48 m2 en een inhoud van 150 m3.

Centrale verwarming aan laten leggen

Er moeten 5 radiotoren geïnstalleerd worden 3 boven in de slaapkamers en de badkamer en 2 beneden in de woonkamer en de keuken

Aanleggen centrale verwarming

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1926 en krijgen in februari de sleutel. In de woning gehele woning willen wij centrale verwarming aan laten leggen. Er is een hele oude CV-ketel voor vloerverwarming in een aanbouw en er zijn nog diverse gaskachels. We willen een combi-CV-ketel laten plaatsen op de zolder. In diverse vertrekken zitten mooie sierlijsten langs de plafonds en die moeten behouden blijven. We willen de CV-leidingen graag in de muren laten wegwerken. Er staan foto's van de woning op Funda. We kunnen een afspraak inplannen om het huis te laten beoordelen en de benodigde capaciteit te laten vaststellen van de radiatoren en ketel. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius