Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Thermostaatkraan monteren

Thermostaatkraan monteren op 1 verwarming in studeerkamer, in woonkamer zit 1 centrale thermostaat

Complete nieuwe CV-installatie aanleggen

In onze 2 onder 1 kap woning met een woonoppervlakte van 126 m2 is nog geen centrale verwarming. Graag laten wij deze aanleggen. De vakman dient een offerte te maken voor het leveren van de leidingen, radiatoren, thermostaat en HR ketel en voor het plaatsen hiervan.

Thermostaat en thermostaatklep installeren

In een bestaande woning in Almere Stad een thermostaatklep en centrale thermostaat installeren. De woning heeft stadsverwarming en radiatoren met thermostaatkraan. We willen graag vanaf 1 plek de warmte regelen.

Centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Ik heb stadsverwarming van eneco zonder centrale bediening. De radiatoren en convectoren worden individueel voor warmte open of dicht gedraaid. Ik wil nu een systeem waarin ik centraal alle radiatoren kan bedienen. Het liefst in zones (beneden en bovenverdieping apart) en per dag kan instellen.

Centrale verwarming aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten aanleggen van een CV in een jaren '30 huis. Op begane, 1e en 2e verdieping. CV ketel wel aanwezig, nog niet in gebruik. 8 radiatoren nodig en een expansievat. Zorgen zelf voor thermostaat. De woning is aangekocht en wij zijn bezig om de hypotheek rond te krijgen.

Radiator verplaatsen en thermostaat aansluiten

Er moet een radiator worden aangesloten op een andere plek (oude radiator is reeds verwijderd) en we willen graag een centrale kamerthermostaat geplaatst hebben, het gaat om stadsverwarming.

Thermostaat en klep van stadsverwarming installeren

Wij hebben in onze woning stadsverwarming, waarbij de radiatoren nu elk een aparte thermostaat met draaiknop hebben,met standen 1 t/m 5. Wij willen deze draaiknoppen laten vervangen door een centrale kamerthermostaat. Graag willen we een prijsopgave, liefst met verschillende prijzen voor een bedrade thermostaat, een draadloze en een programmeerbare thermostaat zonder en met bediening via een app (op basis van het prijsverschil willen wij een keuze maken).

Inregelen wijkverwarming, correct aansluiten één radiator

Na controle en advies door beheerder van wijkverwarming: - omzetten verkeerd om aangesloten radiator, kan via centraal distributiepunt - doormeten van flows in het systeem, om eventueel blokkades op te sporen - inregelen flows radiatoren benedenverdieping, ingaand radiatorknop, uitgaande leiding We hebben een centrale thermostaat, type horende bij wijkverwarming, en daarnaast, altijd openstaande, radiatorknoppen op de radiatoren. De installatie onder beheer van en natuurlijk is volledig gecontroleerd.

Draadloze thermostaat voor de stadsverwarming installeren

We hebben nu 3 radiatoren in de woonkamer die elk met een thermostaatknop zijn te bedienen 0-5 en een grote dikke knop als een soort centrale op de muur, ook met stand 0-5. Radiatoren zijn bij ons als extra, hebben met name de haardkachel aan maar willen ook het comfort van een thermostaat die we op afstand kunnen bedienen middels een app op een mobiel of tablet. Almere Stad heeft stadsverwarming. Wat kan er geplaatst worden bij ons thuis (1 zone nodig) en tegen welke kosten?

Thermostaat op de stadsverwarming aansluiten

Graag wil ik weten wat de kosten zijn om de stadsverwarming in mijn huis aan te passen met een centrale thermostaat.

Partners

Partners van Casius