Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bypass installeren bij CV installatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bypass installeren bij CV installatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bypass installeren bij CV installatie

Bypass installeren bij CV installatie

Er moet een bypass op/bij de vloerverwarming geïnstalleerd worden vanwege nieuwe thermostaat (Evohome honewell) Ivm een foutmelding CV.

EVO Home of soortgelijk systeem installeren

Wij hebben sinds een half jaar vloerverwarming aangelegd in onze woning. Als wij de kamers boven willen verwarmen dan moeten wij onze draadloze thermostaat van Honeywell (type CM927) in de kamer boven zetten om deze warm te krijgen. Tegelijkertijd wordt de vloer beneden erg warm. Dus we zoeken nu iets om dit op te lossen. Huidige situatie: • Vloerverwarming in huiskamer en hal (9- groeps) • 4 radiatoren op de eerste verdieping inclusief de badkamer • 1 radiator op de zolder • CV ketel Intergas HR ECO 36 (wifi ontvanger in ketel) • Thermostaat knoppen van het merk COMAP 1 radiator op de eerste verdieping werkt niet goed (staafje blijft hangen, wij moeten nu handmatig met een tangetje het staafje in of uittrekken) Gewenst Op basis van informatie op Internet denken wij onderstaande artikelen nodig te hebben. , • Honeywell EVO home wifi Zone pakket met 4 HR92 radiator knoppen (badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, studeerkamer) • Extra HR92 knop voor zolder • Mogelijk kan de huidige draadloze thermostaat Honeywell type CM927 (ontvanger in ketel) behouden blijven voor temperatuur in woonkamer? Zo niet, dan moet dit op een andere manier worden opgelost • Bypass ventiel ?? • Vloerverwarming hoeven niet verdeeld te worden in aparte zones Mochten jullie een andere oplossing hebben dan horen wij dat ook graag. Wij willen alles laten installeren door jullie. In overleg bekijken welke artikelen wij nodig hebben voor de klus

CV bypass nodig voor nieuwe thermostaat

Ik heb een nieuwe thermostaat gekocht en laten installeren. (Evohome honewell) maar ik heb een bypass nodig als mijn boiler een foutmelding geeft.

Evohome systeem installeren

Ik zou graag een Evohome systeem met 4 slimme radiatorknoppen laten installeren (het totaal aanwezige radiatoren). Er is net een Remeha Calenta CW6 bij ons geplaatst samen met een Magnum Remote Zone Control systeem voor de vloerverwarming beneden en de badkamer boven. De radiatoren zijn oud en hebben geen bypass. Er is een buis van de plek voor de thermostaat beneden naar de ketel waardoor een kabel kan worden getrokken. We willen de ruimtes met de vloerverwarming graag opdelen in 4 zones. Graag een gedetailleerde offerte voor het systeem en de installatie.

WTW met bypass installeren

In onze woning is onze huidige WTW apot (Renovent 300 uit 2006). Deze bevindt zich in een kleine ruimte waardoor een nieuwe versie van de Renovent niet past. Een nieuwe moet een bypass hebben. We zoeken bijvoorbeeld een Orcon HRC225.

Bypass installeren bij CV-installatie

Drukverschil ventiel (bypass) installeren in CV installatie met AWB 3HR24T boiler. De vakman dient inzicht te hebben in wat hiervoor de beste plek is. Ik ben bezig met een zonegestuurd CV systeem.