Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe butaan geiser laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe butaan geiser laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe butaan geiser laten plaatsen

Geiser vervangen in stacaravan

Ik wil graag een nieuwe propaan/butaan geiser van 30 mbar en minimaal 5 liter per minuut laten plaatsen in een stacaravan. Aansluitingen zijn aanwezig, huidige geiser is nog gemonteerd maar defect (Vaillant). Geiser kan eventueelzelf aangeschaft worden. Graag een erkende installateur.

Butaan geiser plaatsen in de stacaravan

Wij willen de geiser ( reeds aangeschaft ) laten monteren / installeren

Nieuwe butaan geiser laten plaatsen

Ik heb een oude butaan geiser in mijn caravan die verwijderd moet worden. Hiervoor in de plaats moet een 10 liter butaan geiser komen die geleverd en geplaatst mag worden door u.

Nieuwe geiser in de stacaravan plaatsen

Ik wil een nieuwe geiser laten plaatsen in mijn stacaravan in Hoeven, brabant. Het gaat om een CHA Wagaparts 10liter geiser geen waakvlam propaan butaan gas. Deze geiser ga ik kopen bij Bol. Com. Ik wil deze klus laten uitvoeren door een gecitiviseerd bedrijf/vakman.

Butaan geiser vervangen

Wij willen in Ermelo op de camping onze geiser vervangen.

Butaan geiser plaatsen in stacaravan

IK wil mijn oude FASTO camping geiser vervangen door een nieuwe, waarschijnlijk Cointra Optima COB-5x. Hij hangt in onze stacaravan met directe rookgasafvoer.

Butaan geiser in de stacaravan installeren

In onze stacaravan heeft in het verleden een geiser gezeten die is vervangen voor een boiler. Dit wil ik echter weer vervangen voor een geiser met gesloten systeem. Het leidingwerk zit er volgens mij nog wel. Installatie is op de camping wel goed bereikbaar is.

Geiser vervangen

Graag wil ik mijn geiser in mijn stacaravan in Heerde laten vervangen. Deze lekt water er is een onderdeel kapot. Heb geen idee hoe oud deze geiser is. Graag ook een offerte met combinatie prijs inclusief plaatsen en aanschaf van een nieuwe geiser of eventueel een huurcontract. Mijn oude geiser betreft een Vaillant MAG NL 135/12XZ butaan-propaan. Tevens zou ik graag advies willen over het afsluiten van een onderhoudscontract in combinatie met de gaskachel.

Nieuwe butaan geiser installeren

Nwe butaangeiser in caravan installeren

Geiser en kachel op butaangas nakijken

Ik heb een bad geiser en een kachel op butaan gas in mijn zomerhuis. Ik wil deze graag jaarlijks laten nakijken en schoonmaken.

Partners

Partners van Casius