Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenunit van de Einhell airco vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenunit van de Einhell airco vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenunit van de Einhell airco vervangen

Einhell ska 2501 split unit airco controleren en bijvullen

Onze Einhell split airco unit (type SKA2501, ooit eens aangeschaft bij de Gamma) werkt al jaren probleemloos. Ik denk echter dat het eens tijd wordt voor een schoonmaak/servicebeurt, wellicht dat er koudemiddel moet worden bijgevuld. De buitenunit staat op het balkon en is gemakkelijk toegankelijk.

Buitenunit van de Einhell airco vervangen

Ik heb een Einhell SKA 3501 EQ C+N , hij werkt nog goed, alleen het binnenwerk van de buitenunit is totaal verroest. Ik denk dat de buitenunit in zijn geheel vervangen moet worden en dat hij bijgevuld moet worden.

Onderhoud aan een Einhell airco

Einhell airco laten onderhouden en bijvullen. De behuizing van de buitenunit (het blik) is deels aan vervanging toe.

Einhell airco herstellen

Ik heb begrepen dat de airco moet worden bijgevuld met de foutcode E4. De Airco-buitenunit staat op een makkelijk te bereiken plaats, geen ladder of iets dergelijks nodig.

Buitenunit van de Einhell airco vervangen

De buiten unit van onze Einhell SKA 2501 EQ C+H is helemaal weggeroest en dient vervangen te worden. is het mogelijk om een vervanger te plaatsen? Binnen unit en leidingen zijn nog in orde.

Onderhoud aan een Einhell airco

De Einhell airco (destijds bij de Gamma gekocht) koelt nog maar matig. We willen dan ook de airco laten nakijken waarbij hoogstwaarschijnlijk het koudemiddel moet worden bijgevuld en moet hij eventueel worden gevacumeerd. De buitenunit staat op een plat dak(je) en is goed bereikbaar. Graag vooraf een prijsopgave.

Buitenunit van de Einhell airco vervangen

Onze Einhell airco hebben wij een aantal jaren geleden gekocht maar nu is de buiten unit heel erg verroest. Mijn vraag is kan die buitenkant vervangen worden en wat gaat dat dan ongeveer kosten? Ik hoop op antwoord. Het betreft de buitenunit van de airco Einhell SKA 2501 EQ C+H.

Storing Einhell Airco verhelpen

Een aantal jaren terug hebben wij 2 airco’s aangeschaft van het type SKA 3501 EG. Nu is van beide apparaten de buitenunit kapot. Graag zouden we 2 nieuwe buitenunits aanschaffen en laten plaatsen. Is dit mogelijk en wat zijn hier ongeveer de kosten van?

Einhell split airconditioner bijvullen

De split air aico Einhell SKA 2501 EQ C+H (Gamma) geeft error E4 na een tijdje koelen en slaat af. De uitblaastemperatuur is hoger dan voorheen. Volgens informatie op internet zou dit betekenen dat koelmiddel moet worden (bij)gevuld. Bij herstart werkt hij weer correct op maanbedrijf. De buitenunit is op 2 meter hoogte vanaf maaiveld op beugels tegen de buitenwand geplaatst. De binnenunit bevindt zich in de slaapkamer 1e verdieping. Koelmiddel volgens instructieboekje: R 407 c, ongeveer: 750 gram. Hoeveel bedragen de all-in kosten voor het vullen/ontluchten/vacumeren en correct werkend opleveren van deze airco?

Aanleggen leidingwerk tbv ...

Aanleggen leidingwerk tbv airconditioner. Aangeschafte airco is een Einhell SKA2500 C + H Indoorunits zijn al geinstalleerd gaat derhalve om het aanleggen van de leidingen naar de outdoor unit en wanneer aangesloten afpersen? van het systeem zodat het gebruikt kan worden. de 2 indoor units hangen in 2 verschillende kamers met een 7 cm gasbeton wand ertussen. De buitenunit staat op het dak dat goed bereikbaar is via een normale trap. De leidingen moeten buitenom gelegd worden. De voorgevel is niet van beton. Gaarne ZSM offerte en aanleg.