Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan stukje verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan stukje verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan stukje verplaatsen

Buitenkraan stukje verplaatsen

Ik wil de buitenkraan verleggen. Het zou ongeveer een meter verplaatst moeten.

Buitenkraan realiseren

Vanuit de kruipruimte naar de achtertuin is ca 8 meter. De kraan komt tegen de gevel van de woning middels een stukje koperen leiding. Kraan hoeft geen sleutel te hebben. In de kruipruimte moet wel een dopkraan komen.

Diverse loodgieterklusjes

Drie kleine klussen, een buitenkraan vervangen met winter afsluit (buitenkraan heb ik al alleen geen winter afsluit) en een verwarming buis (stukje van 10 cm) is gaan roesten en moet worden vervangen. Zie plaatjes 3e klus is de verwarmingsknop vervangen .

Buitenkraan vervangen zonder afsluiten hoofdkraan

De buitenkraan in de tuin lekt een beetje. Helaas kunnen we het water niet afsluiten om de lekkende kraan te kunnen vervangen (we kunnen niet bij de hoofdkraan). De buitenkraan zou dan ook vervangen moeten worden zonder het water af te sluiten. Het gaat om een kunststof leiding van ongeveer 15mm (zie foto's). We zouden een ventiel op de leiding willen hebben met daarboven een stukje leiding met een kraan. Dit vanwege het afsluiten van het water in de wintermaanden. Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van de kraan.

Buitenkraan stukje verplaatsen

Een bestaande buitenkraan zo'n 40 cm naar rechts verplaatsen. De verlenging mag op de buitenmuur geplaatst worden.

Leiding van buitenkraan repareren

Ik wil een stukje leiding vervangen hebben bij de buitenkraan. Ongeveer 1 meter leiding.

Buitenkraan laten repareren of vervangen

Mijn zusje heeft een buitenkraan aan haar huis die lekt en daarom is afgesloten. Ze loopt nu steeds met gietertjes water naar buiten en ik wil daarom aan haar de reparatiekosten cadeau geven. Misschien moet er eens stukje waterleiding worden vervangen of alleen de kraan. Ik hoor graag wat hiervan de kosten zijn.

Buitenkraan op het terras aanleggen

Bij mijn appartement is een terras waar ik een buitenkraan wil. De keuken zit tegen de muur van het terras aan, dus de leiding is kort. Wel moet er een goede plek worden bepaald, omdat ook een airco buitenunit op die plek hangt. Misschien dat er op het terras nog een stukje leiding moet lopen.

Buitenkraan plaatsen

Ik zou graag een buitenkraan laten plaatsen bij de bijkeuken (hier hangt ook de ketel en lopen de waterleidingen). Gaat om een klein stukje aanleggen dus, en kan rechtstreeks door de muur geboord worden.

Buitenkraantje monteren en overig leidingwerk

Ik wil tegen de gevel van mijn huis een buitenkraantje. Juist aan de andere kant van de muur zit de wasmachineaansluiting. In de muur zit al een gat. Het zou goed kunnen dat een vorige bewoner daar al een kraantje heeft gehad, want een afvoer in de stoep is ook al aanwezig. In de keuken moet, op de foto gezien rechts van het keukenblok, een aansluiting komen voor een vaatwasmachine. Tussen de keukenkastjes loopt nu een leiding recht naar boven. Ik zou deze graag weggewerkt zien in de muur, zodat het niet in de weg zit voor het kastje dat daar komt hangen. De keukenkraan moet ook een stukje opschuiven om op de juiste plaats te zitten voor de nieuwe spoelbak. Verder zou ik graag willen dat een gasaansluiting zodanig wordt verwijderd in de keuken, er zijn er nu 2, dat ik de muur strak kan afwerken. Deze zit direct links naast de verwarming. Bij de schouw in de woonkamer zit eveneens een gasaansluiting. Graag kijken of deze bruikbaar en veilig is. Tevens komt op een van de slaapkamers een loze leiding uit de vloer waarvan ik niet weet wat het is. Graag daar ook even naar kijken en eventueel inkorten zodat het niet boven de te leggen vloer uit kan steken. Idealiter wordt het werk gedaan tussen 8 en 15 juli. Ik zorg dat de buitenkraan er is. Alles wat verder nodig is voor deze opdracht graag opnemen in uw offerte. Bij voorkeur reageren per email. Er zijn foto's beschikbaar.