Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan plaatsen zonder kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan plaatsen zonder kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan plaatsen zonder kruipruimte

Lekkende buitenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. De buitenkraan moet vervangen worden (huidige kraan lekt). Ik heb zelf geen kraan aangeschaft. Op de kraan moet de tuinslang kunnen worden aangesloten. Het moet plaatsvinden in de achtertuin, deze is goed bereikbaar.

Buitenkraan aanleggen

Plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin vanuit de meterkast. Nieuwbouwhuis recent opgeleverd, zonder voorbereidende werkzaamheden.

Buitenkraan plaatsen

Wat kost het om een buitenkraan te plaatsen. De plaats kan op de muur waar ook de keuken zit

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen naast de voordeur. De waterleiding zit in de meterkast ± 1 meter achter de buitenmuur waar de kraan geplaatst moet worden.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan in de tuin tegen de voorgevel van de woning. Het betreft een woning zonder kruipruimte. De woning is al voorbereidt (loze buis) voor het plaatsen van een buitenkraan. In de tuin nabij voorgevel moet er nog wel worden gegraven om bij de loze buis te komen.

Buitenkraan realiseren

Nog niet aanwezig, wil een buitenkraan laten plaatsen. Er zijn geen leidingen aanwezig, wel een kruipruimte.

Vorstvrije buitenkraan laten plaatsen

Beste, allereerst zou ik graag aan de achterkant van het huis (tuinkant) een gevel (liefst vorstvrije)buitenkraan laten plaatsen. De keuken zit aan de voorkant, vanuit hier is een leiding vanuit onder de gootsteen recht door de muur naar buiten getrokken voor de buitenkraan aan de voorkant het huis. Deze zou ik graag laten checken of dit qua vorst voldoende of dat er mogelijk een aftapkrantje onder de gootsteen geïnstalleerd moet worden. Graag zou ik hiervoor een indicatie van de kosten ontvangen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Buitenkraan plaatsen

wij hebben een nieuwbouw en willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Buitenkraan aanleggen kraantje

Graag willen we ivm aanleg van een tuinkamer de buitenkraan verleggen als dit mogelijk is, en dan een buitenkraan op de betonnen schuttingpaal plaatsen. Indien verleggen niet mogelijk is zijn we benieuwd naar een offerte voor het installeren van een nieuwe buitenkraan op een schuttingpaal en het afsluiten van de andere buitenkraan