Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan plaatsen tegen de zijgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan plaatsen tegen de zijgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan plaatsen tegen de zijgevel

Anti-vries buitenkraan laten plaatsen

Ik wil graag een anti-vries buitenkraan laten plaatsen.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten plaatsen in onze achtertuin. De afstand tussen de gevel en de keuken is ongeveer 5 meter. Ik ontvang graag een grove indicatie van de kosten indien mogelijk.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag tegen de achtergevel een buitenkraan laten monteren. Aan de andere zijde van de gevel is de keuken, vanuit hier kan de waterleiding worden doorgetrokken.

Buitenkraan aanleggen

Ik zoek een loodgieter die vanuit de kruipruimte via de buitenmuur een buitenkraan kan plaatsen. Het gaat om ongeveer 2 meter vanaf het aansluit punt tot de buitenmuur.

Vorstvrije buitenkraan laten plaatsen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen in de achtergevel van het huis. Op ongeveer 5 meter vanaf deze gevel zit er in de kruipruimte een kraantje van de vloerverwarming. De meterkast zit op 10 meter afstand.

Kraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen.

Aanleg buitenkraan voor en achter

Vanuit de meterkast een buitenkraan realiseren door deze door de muur te boren. Deze buitenkraan voorzien van een sleutelbediening, dit ivm de bereikbare plaats op de oprit. In de meterkast een stopkraan plaatsen voor het aftappen van de buitenkraan in de winter. Vanaf de koudwaterleiding vanaf het uitstortgootsteentje in de garage een nieuwe leiding leggen, via het plafond naar de achtergevel van de garage. In deze leiding ook een stopkraan plaatsen voor het afsluiten en aftappen van de waterleiding in de winter. Deze buitenkraan uitvoeren met een vaste krukbediening.

Buitenkraan plaatsen

Graag een buitenkraan aan voorkant van het huis met afsluiting binnen huis tegen ongeoorloofd gebruik. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Buitenkraan laten plaatsen

Ik wil vanuit het keukenblok een buitenkraan laten aanleggen. De afstand tussen het keukenblok en de buitenkraan is ongeveer 2.50 meter.

Buitenkraan lekt

Mijn buitenkraan lekt. Bij het verwijderen van het bovenste deel is de kop afgebroken. Dit deel zit vast in de draaiknop en in de kraan zit nog een stuk bovendeel die ook stuk is. Deze moet eruit gehaald worden en vervangen worden. Wat zijn de kosten voor het eventueel vervangen van het bovendeel inclusief verwijderen of wat zijn de kosten voor het plaatsen van een nieuwe kraan?