Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan plaatsen

Plaatsen buitenkraan

Plaatsen buitenkraan bij onze nieuwbouwwoning. Achterzijde gevel. Hij kan onder de kruipruimte door, maar niet onder de garage. Misschien kan hij buitenom gelegd worden? Afhankelijk van de prijs leiding in de muur of aan buitenzijde. Graag voor beide een prijsopgave. Plaatsen: volgende week vanaf de 14e of die week er op.

Buitenkraan aanleggen

Het plaatsen van een buitenkraan aan de achtergevel. Kruipruimte is toegankelijk. Graag offerte incl. Kraan ,leiding en overig materiaal,hetgeen ik niet in bezit heb.

Buitenkraan aanleggen bij appartementen-complex

Wij zoeken een loodgieter die een buitenkraan kan plaatsen bij ons appartementencomplex, zodat wij onze gemeenschappelijke tuin kunnen sproeien.

Buitenkraan aan laten leggen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan in de tuin te laten plaatsen.

Buitenkraan aanleggen in voor en achter tuin

Het plaatsen van 2 buitenkranen. Een aan de zijkant van het huis en de andere bij de achtertuin.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan laten plaatsen om onze tuinslang op aan te sluiten. De kraan kan af worden getapt vanuit het toilet (buis is 12 mm dik) (zie foto) De muur van het toilet komt direct uit op de buitenmuur met bakstenen (zie foto)

Buitenkraan laten plaatsen

Wil graag een buiten kraan laten plaatsen

Buitenkraan plaatsen

Wij willen een buitenkraan geplaatst hebben, in de voortuin. Er is nu nog geen aansluiting. Het moet waarschijnlijk van de wc afgetapt worden.

Aanleggen van een buitenkraan

Wij willen graag een buitenkraan laten plaatsen aan de butienkant van ons appartementencomplex. Graag willen wij weten wat de kosten hiervoor zijn. Alvast bedankt.

Buitenkraan plaatsen

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om een buitenkraan te laten plaatsen in mijn nieuwbouw woning aan de achtertuin.