Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan plaatsen

Buitenkraan aanleggen achtertuin via kruipruimte

Ik wil graag tegen de gevel aan de achterzijde een buitenkraan laten plaatsen die ook tegen de vorst kan. De meterkast zit aan de voorzijde van de woning op ongeveer 10 meter van af de achtergevel. De leiding kan via de kruipruimte doorgetrokken worden.

Buitenkraan plaatsen in de voor- en achtertuin

Graag wil ik buitenkranen laten plaatsen in de voor- en achtertuin, vanuit de kruipruimte indien dit mogelijk is. De meterkast zit bij de voorgevel, de achtergevel is ongeveer 10 meter afstand. Dit zal door de installateur vooraf bekeken moeten worden wat de mogelijkheden zijn. Ik ontvang graag een complete offerte inclusief alle materialen, kranen in overleg.

Buitenkraan voorzijde woning

We zouden graag aan de voorzijde van de woning een vorstvrije buitenkraan willen laten plaatsen. En deze aangesloten hebben op de keukenkraan. Afstand is ongeveer 270 cm. Wat zijn de kosten hiervoor?

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten leveren en plaatsen. Deze kan via de kruipruimte geplaatst worden. De afstand tussen de meterkast en de kraan bedraagt maximaal 10 meter.

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan in de achtertuin laten realiseren. Leveren van de kraan in overleg. De afstand tussen de meterkast en locatie kraan bedraagt maximaal 10 meter.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan realiseren. Er kan geboord worden naar de kruipruimte. Er zijn nog geen materialen aangeschaft.

Wateraansluiting tuin

Ik ben op zoek naar iemand die een wateraansluiting aan kan leggen en een buitenkraan voor mij kan plaatsen in de voor en achtertuin. Graag een offerte.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

We willen graag een buitenkraan laten plaatsen aan de achterkant van het huis. De afstand van de hoofdwaterleiding naar de positie van de buitenkraan is ca. 11 - 12 mtr. Ik ontvang graag een offerte incl. en excl. de buitenkraan. Daarnaast zouden we ook willen weten hoeveel het kost om 1 of 2 stopcontacten te plaatsen. Het is een nieuwbouwhuis dat vorig jaar opgeleverd werd.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. Via kruipruimte aan de voorzijde van het huis.

Buitenkraan aanleggen achtertuin

Ik ben op zoek naar een installateur die een buitenkraan aan de achterzijde van mijn woning met houtskeletbouw kan plaatsen.