Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen

Via de kruipruimte wil ik een buitenkraan laten plaatsen. De kruipruimte is toegankelijk.

Buitenkraan plaatsen

Wij zoeken een loodgieter die een buitenkraan kan plaatsen, vanuit een nabij gelegen wasruimte. De afstand is ongeveer 1.50 meter en de leiding mag boven de grond aangelegd worden onder het aanrechtblad.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een ervaren loodgieter die in ons nieuwbouwhuis een buitenkraan wil aanleggen/plaatsen tegen de achtergevel. De afstand vanaf de waterleiding naar de gevel is ongeveer 6 meter. Deze kan via de kruipruimte doorgetrokken worden. De kraan is reeds in bezit, overige materialen nog niet.

Buitenkraan laten plaatsen

Laten aanleggen van een buitenkraan in de achtertuin. Er is geen waterpunt aanwezig, deze zal dus door kruipruimte naar de achterzijde van het huis moeten worden doorgetrokken.

Buitenkraan in de achtertuin plaatsen

Wij zoeken een prijsopgave om een buitenkraan te laten plaatsen in de achtertuin.

Buitenkraan plaatsen tegen de zijgevel

Graag zou ik tegen de zijgevel een buitenkraan laten plaatsen. De waterleiding kan via de kruipruimte doorgetrokken worden. Dit zal ongeveer 6 a 7 meter zijn.

Buitenkraan plaatsen

Ik zou graag een buitenkraan geplaatst willen hebben. Ik wil dit via de keuken laten doen en dat is ongeveer 1 meter maximaal.

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraantje in de achtertuin. Eventueel wanneer de kosten meevallen overweeg ik ook een buitenkraantje aan de voorkant van het huis te laten plaatsen.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een buitenkraan laten plaatsen. De waterleiding zal vanuit de voorzijde van de woning doorgetrokken moeten worden naar de achtergevel via de kruipruimte. Dit is ongeveer 8 meter.

Buitenkranen in de voor- en achtertuin plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een buitenkraan in de voortuin en een in de achtertuin kan plaatsen. De voortuin is dichtbij de meter en de achtertuin moet via de kruipruimte. Het gaat om een totale lengte van 10 meter.

Partners

Partners van Casius