Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan laten maken

Buitenkraan laten maken

Een buiten kraan laten maken wat het gaat kosten

Buitenkraan vervangen

Buitenkraan moet vervangen worden deze is door de verhuurder afgekoppeld daar de huurder deze zeer waarschijnlijk zelf had aangelegd , zal niet goed gedaan zijn. Daar deze voor de achtertuin is zou het handig zijn als ik er gebruik van kan maken . Wie kan voor mij de leiding nakijken en e.v. t opnieuw aanleggen voor een niet al te hoge prijs.

Buitenkraan aanleggen en vaatwasseraansluiting maken

Ik wil een buitenkraan aanleggen voor de achtertuin. Ook wil ik een aansluiting voor vaatwasser in de keuken maken.

Buitenkraan monteren

Wij zoeken iemand die bij ons huis (rijwoning) een buitenkraan kan maken. Groeten,

Buitenkraan en wasmachineaansluiting maken

Ik zoek een loodgieter om in het keukenkastje tussen de wasbak en de buitenmuur een vaatwasmachineaansluiting te maken en die waterleiding door te trekken naar een te monteren buitenkraan.

Buitenkraan en vaatwasseraansluiting aanleggen

Ik zoek een loodgieter om een vaatwasmachineaansluiting te maken in het keukenkastje tussen de wasbak, waterleidingen en de buitenmuur. Deze waterleiding moet nog doorgetrokken worden naar een aan te leggen buitenkraan.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Ik wil in de achtertuin graag een buitenkraan laten aanleggen, dit zou kunnen vanuit de douche (welke grenst aan de buitenmuur). Het leidingwerk loopt deels over de muur. Onder de wasbak zitten twee kranen. Ik zou er een foto van kunnen maken en sturen. Wat zouden hier de kosten voor zijn?

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 2 buitenkranen. 1 kraan ligt 1,5 meter van hoofdleiding, 1 kraan ligt aan achterzijde huis en is ongeveer 8 a 9 meter van de hoofdkraan. Doelstelling is om de afsluiter bij het gat van de kruipruimte te maken. Ik kan de gaten graven en de gaten boren. Het betreft het doortrekken van leidingwerk en het aanleggen van de kranen. Graag een scherpe offerte.

Vorstvrije buitenkraan laten monteren

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten maken aan de achterzijde van mijn woning, in het verlengde van mijn keuken. De waterleiding kan worden aangesloten op een aanwezige koppeling in de keuken. Er moet een gat door de buitenmuur worden geboord en een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte. Mogelijk zal het voor 2 huizen gelden, dus 1 aansluiting per huis. De huizen staan tegenover elkaar.

Waterleiding en buitenkraan aanleggen

Het uit te voeren werk is de aanleg van een buitenwaterkraan middels doorvoer van de waterleiding (vanuit binnenzijde muur). Er moet een gat komen in de buitenmuur. Aan de binnenzijde zit al een kraan. Optioneel wil ik een kraan met een apart sleuteltje, waardoor ik daar alleen gebruikt van kan maken.

Partners

Partners van Casius