Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan via de kruipruimte aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Buitenkraan plaatsen

Ik heb nog geen buitenkraan, die heb ik wel nodig. Er is een kruipruimte aanwezig.

buitenkraan aanleggen

Graag wil ik weten hoeveel het zou kosten om een buitenkraan aan te leggen. Hartelijk dank. Voor de voortuin en een achtertuin. Aan de voorkant zit een waterleiding. Er is een kruipruimte.

Voor- en achtertuin voorzien van een buitenkraan

Ik zoek een loodgieter die mijn voor- en achtertuin kan voorzien van een buitenkraan. De voortuin kan vanuit de keuken door de muur getrokken worden. De achtertuin moet waarschijnlijk door middel van een leiding via de kruipruimte. Er zijn hier nog geen materialen voor aanwezig.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een waterleiding via de kruipruimte voor een buitenkraan met muurplaat.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om een vorstvrije buitenkraan aan te leggen, er ligt nog geen leiding. De afstand tussen de meterkast is al gauw 7 meter. Ik beschik over een kruipruimte.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil aan achterzijde van huis een buitenkraan hebben die vanuit de waterleiding onder mijn huis vandaag komt.

Buitenkraan plaatsen zonder kruipruimte

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen maar heb geen kruipruimte. Wat zijn de kosten om toch een buitenstaan te kunnen plaatsen. Afstand is ong. 7 meter.

Buitenkraan zonder kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen aan de achtergevel van een nieuwbouwwoning zonder kruipruimte. De woning is voorzien van een vloerverwarming vanuit de bouw dus openbreken van de vloer is geen oplossing/optie.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Buitenkraan in achtertuin via kruipruimte aanleggen. Aftstand ca. 10 meter.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil aan de voorzijde van de woning een buitenkraan aangelegd krijgen. Er is een kruipruimte aanwezig. De meterkast bevind zich nabij de voordeur. Het water dient binnen te kunnen worden afgesloten.

Partners

Partners van Casius