Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan via de kruipruimte aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan laten aanleggen in de voor en achter tuin. Wat zijn hier de kosten van incl. materiaal. Willen een vorstvrije buitenkraan door de kruipruimte.

Buitenkraan aanleggen

Het plaatsen van een buitenkraan aan de achtergevel. Kruipruimte is toegankelijk. Graag offerte incl. Kraan ,leiding en overig materiaal,hetgeen ik niet in bezit heb.

Lekkende buitenkraan vervangen

Wij hebben een vorstvrije buitenkraan. Deze is nu al weer voor de tweede keer kapot, lekt enorm. We willen deze vervangen hebben door een goede buitenkraan die we binnen in de kruipruimte kunnen afsluiten. Daarnaast willen we ook een buitenkraan aan de voorkant. Dat moet er een met een afneembare draaiknop zijn aangezien we vlak op de stoep zitten er geen kinderen met water moeten gaan spelen.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan tegen de achtergevel van onze tussenwoning. De keuken zit aan de voorkant van de woning maar er loopt wel al een waterleiding in de kruipruimte naar de achtergevel. De achtertuin is prima bereikbaar via een achterom middels een brandgang.

Leiding van buitenkraan vervangen

De leiding van de buitenkraan voorin in het huis waar ook de hoofdkraan in de kruipruimte zit is gesprongen. deze wil ik vervangen. ook is denk ik mijn kraan verkeerd aangelegd in de keuken als daar ook even naar gekeken kan worden?

Buitenkraan aanleggen

We zoeken een loodgieter die een buitenkraan kan aanleggen voor ons tuin. Op dit moment is er niks aangelegd. Er is een kruipruimte aanwezig, wij willen deze tegen de gevel aan krijgen.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een normale buitenkraan laten aanleggen. bereikbaar vanuit een droge kruipruimte, ca 60cm diep. Buitenkraan, stopkraan, met aftapkraantje en T-stuk al aangeschaft. Nog nodig: 4,5m leiding, 12mm. bevestiging aan gevel

Buitenkraan aanleggen achtertuin via kruipruimte

Graag wil ik weten hoeveel het kost om een kraan in de achtertuin aan te leggen via de kruipruimte. Vanaf de voorkant naar de achtertuin. Voorkeur boor een vorstvrije kraan

Buitenkraan achtertuin

Vanaf meterkast voordeur in kruipruimte tot muur achtertuin vorstvrij met aftappunt makkelijk bereikbaar bij kruipluik. Afstand ongeveer 11 meter.

Vorstbestendige buitenkraan aanleggen

ik wil een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De afstand van voorkant kruipruimte naar buitenmuur/locatie aan te leggen kraan is ca. 8 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief materiaalkosten, arbeid, btw etc (dus geen extra kosten achteraf). Bouwjaar huis is 1993. Bij voorbaat dank.