Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan achter het huis installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan achter het huis installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan achter het huis installeren

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik will een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar de voorkant van het huis. Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Graag een offerte inclusief buitenkraan.

Buitenkraan laten plaatsen

Laten aanleggen van een buitenkraan in de achtertuin. Er is geen waterpunt aanwezig, deze zal dus door kruipruimte naar de achterzijde van het huis moeten worden doorgetrokken.

Buitenkraan achter het huis installeren

De buitenkraan aan de achterkant van ons huis is weggehaald toen we hier kwamen wonen. De leiding loopt nog door de kruipruimte, maar de stukken die boven de grond komen zowel in de meterkast als waar de kraan zat, zijn dus weggehaald. Wat zouden de kosten zijn om een nieuwe buitenkraan te laten installeren?

Buitenkraan aanleggen

Wij willen in de tuin graag een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan. Het water moet van de voordeur (meterkast) onder het huis naar de achterkant. Graag de kraan door de stenen muur heen naar buiten en niet met een buis langs de gevel. (Lelijk). Het zal ongeveer 9 meter onder de vloer zijn. Ik hoor graag wat dit kost en wanneer jullie het aan kunnen komen leggen?

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraantje in de achtertuin. Eventueel wanneer de kosten meevallen overweeg ik ook een buitenkraantje aan de voorkant van het huis te laten plaatsen.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar zijkant huis(hoekwoning). Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Schatting lengte leiding maximaal 10 m. Offerte inclusief buitenkraan.

Buitenkraan aanleggen in tuin

Wij willen graag een buitenkraan in de tuin hebben. Maar wij hebben geen kruipruimte onder het huis. En de keuken zit aan de voorkant van het huis. Is het mogelijk om een buitenkraan aan te leggen?

Water en afvoer aanleggen vanuit huis naar de schuur

Ik wil de wasmachine (en droger) verplaatsen van bijkeuken naar de schuur. De schuur is op een paar meter afstand. Er is wel al water en afvoer in de garage (achter de schuur) en tevens liggen er leidingen en is er een buitenkraan. Dus volgens mij moet dit vrij eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.

Buitenkraan aanleggen

We willen aan de voorkant van het huis naast de voordeur een buitenkraan aan laten leggen. De hoofdleiding zit precies achter de muur in de meterkast, dus doorprikken zou niet al te moeilijk moeten zijn en de afstand tussen hoofdleiding en buitenkraan zal 20 a 30 cm zijn.

Buitenkraan monteren

Wij zoeken iemand die bij ons huis (rijwoning) een buitenkraan kan maken. Groeten,

Partners

Partners van Casius