Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan in de achtertuin laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan in de achtertuin laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan in de achtertuin laten maken

Aanleggen van een buitenkraan

Op dit moment is er geen buitenkraan in de achtertuin aanwezig. De meterkast zit bij de voordeur op 10 meter afstand.

Buitenkraan plaatsen

Goedendag, ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een buitenkraan. Het water kan van de meterkast naar de achtertuin.

Buitenkraan in de achtertuin laten maken

Wat kost het om een buitenkraan in de achter tuin te laten plaatsen. De waterleiding is bij de voordeur en er is een kruipruimte aanwezig, het luik zit bij de voordeur. De afstand van de voordeur naar de achtergevel is ongeveer 8 meter.

Vorstvrije buitenkraan monteren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan in de achtertuin. De afstand vanaf de meterkast is ongeveer 8 meter. Er is een kruipruimte aanwezig.

Buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin.

Buitenkraan laten aanleggen

Ik zou graag een buitenkraan willen in de achtertuin. 1 die ook tegen vorst kan. Er is een kruipruimte. Dus ik wil graag een leiding door de kruipruimte naar de tuin en aansluiting van buitenkraan.

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een vorstvrije buitenkraan willen. Er is een kruipruimte waar het doorheen moet. En een aansluiting in de achtertuin. Deze is ongeveer 10 meter.

Buitenkraan aanleggen in achtertuin

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een buitenkraan in onze achtertuin tegen de achtergevel. De afstand tussen de gevel en de meterkast is ongeveer 8 meter en er is een kruipruimte aanwezig.

Buitenkraan laten plaatsen

Laten aanleggen van een buitenkraan in de achtertuin. Er is geen waterpunt aanwezig, deze zal dus door kruipruimte naar de achterzijde van het huis moeten worden doorgetrokken.

Buitenkraan in de achtertuin plaatsen

Wij zoeken een prijsopgave om een buitenkraan te laten plaatsen in de achtertuin.

Partners

Partners van Casius