Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan aanleggen en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan aanleggen en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan aanleggen en monteren

Buitenkranen aanleggen

Ik wil graag in de voortuin en achtertuin een buitenkraan. Bij de voortuin is een toilet, bij de achtertuin zit de keuken. Vermoedelijk is het een vrij eenvoudige klus. Na het aanleggen dienen de waterleidingen afgeperst te worden. Ik moet een persrapport kunnen overhandigen. Ik ben benieuwd!

Buitenkraan aanleggen

We willen een vorstvrije buitenkraan aan laten leggen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Buitenkraan aanleggen

Plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin vanuit de meterkast. Nieuwbouwhuis recent opgeleverd, zonder voorbereidende werkzaamheden.

Install watertap outside (buitenkraan)

I would like to ask for an offer for setting up a watertap in the garden (buitenkraan aanleggen). The distance from the meterkast to the backyard is about 10 m. Can you please advise time (when the technician is available and how many hours approximately) and cost? Niet bekend of er een kruipruimte is.

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik uw vrijblijvende offerte voor aanleg van een buitenkraan in de voortuin (beperkte afstand van waterleiding en bestaande doorvoer buitenkraan achtertuin)

Buitenkraan aanleggen

Graag een offerte voor een buitenkraan. Waarbij ik ook graag hoor of het mogelijk is deze door de spouwmuur aan te leggen, zodat er geen buis zichtbaar is buiten.

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een buitenkraan. Huis is gebouwd in 2014. Locatie: 6665 HW Driel. Welke informatie heeft u nog meer nodig van ons? Alvast dank voor uw reactie.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Buitenkraan en lekkage standleiding

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan. Ook hebben we lekkage bij de dakdoorvoer van de standleiding, alleen bij regen.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan. In de bijkeuken is wel al een kraan die vanuit de kruipruimte is gelegd. De afstand waar de leiding uit de grond komt naar de plek waar de kraan moet is Max. 3 meter Graag strakke afwerking, of een nieuwe vanuit de kruipruimte of de bestaande waterleiding mooi verleggen. Graag offerte en tijdsbestek vermelden.