Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan aanleggen

Aanleggen buitenkraan

Wij zoeken een loodgieter/klusjes man die vanuit de meterkast een leiding kan leggen naar de buitenkraan. De buitenkraan is al gemonteerd.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan laten aanleggen in de voor en achter tuin. Wat zijn hier de kosten van incl. materiaal. Willen een vorstvrije buitenkraan door de kruipruimte.

Buitenkraan aanleggen

Het plaatsen van een buitenkraan aan de achtergevel. Kruipruimte is toegankelijk. Graag offerte incl. Kraan ,leiding en overig materiaal,hetgeen ik niet in bezit heb.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan tegen de achtergevel van onze tussenwoning. De keuken zit aan de voorkant van de woning maar er loopt wel al een waterleiding in de kruipruimte naar de achtergevel. De achtertuin is prima bereikbaar via een achterom middels een brandgang.

Buitenkraan aanleggen

We zoeken een loodgieter die een buitenkraan kan aanleggen voor ons tuin. Op dit moment is er niks aangelegd. Er is een kruipruimte aanwezig, wij willen deze tegen de gevel aan krijgen.

Buitenkraan aanleggen bij appartementen-complex

Wij zoeken een loodgieter die een buitenkraan kan plaatsen bij ons appartementencomplex, zodat wij onze gemeenschappelijke tuin kunnen sproeien.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een normale buitenkraan laten aanleggen. bereikbaar vanuit een droge kruipruimte, ca 60cm diep. Buitenkraan, stopkraan, met aftapkraantje en T-stuk al aangeschaft. Nog nodig: 4,5m leiding, 12mm. bevestiging aan gevel

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan hebben aan de voorzijde vh huis, naast de meterkast, graag hoor ik van u

Buitenkraan aanleggen achtertuin via kruipruimte

Graag wil ik weten hoeveel het kost om een kraan in de achtertuin aan te leggen via de kruipruimte. Vanaf de voorkant naar de achtertuin. Voorkeur boor een vorstvrije kraan

Flexibele leiding buitenkraan opnieuw aanleggen

huidige flexibele leiding is kapot, moet een nieuwe aangesloten worden op buitenkraan. Reactie graag via mail