Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkraan aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkraan aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen

Buiten kraan aanleggen achter en of voortuin.

Buitenkraan in achtertuin aanleggen

Ik wil graag in het voorjaar een buitenkraan aan laten leggen voor de achtertuin. De keuken staat tegen de achtergevel aan, aan de andere zijde van de muur wil ik graag de kraan laten monteren en de leiding laten doortrekken.

Radiatoren verplaatsen en buitenkraan aanleggen

Verplaatsen van 2 radiatoren - 90 graden draaien.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen aan de achterzijde van de woning. Ter hoogte van de keuken. Gootsteen in de keuken is ongeveer 1,5 kastje van de buitenmuur verwijderd.

Buitenkraan in de tuin aanleggen

Ik zou graag een buitenkraan willen hebben in mijn tuin. Deze moet via de kruipruimte aangelegd worden. De kruipruimte is ongeveer 80 cm hoog. Het gaat om een afstand van 11 meter.

Verwarming aanleggen in huis

Nieuwbouwproject wordt kaal opgeleverd. Ik wil graag weten hoeveel deze 2 opties kosten: Optie 1: Hoofdvloerverwarming voor de begane grond (zie foto, rond 40 vierkante meter)(behalve het toilet). Vloerverwarming op volledige eerste verdieping (zie foto, rond de 30 vierkante meter)(behalve de badkamer). Het plaatsen van een wandconvector op zolder en een achter-buitenkraan laten zetten. Optie 2: Hoofdvloerverwarming voor de begane grond (zie foto, rond de 40 vierkante meter)(behalve het toilet) 5 wandconvectoren plaatsen op de eerste verdieping (is gekocht, alleen plaatsen) 1 wandconvector op de 2de verdieping (zolder) plaatsen (is gekocht, alleen plaatsen) en een achter-buitenkraan plaatsen.

Buitenkraan aanleggen

Vanuit een bestaande kraan in cv hok is de wens een kraan buiten aan te leggen. Het CV hok zit aan de buitenmuur. Ik maak graag een afspraak om een en ander te laten zien. Contact graag per mail.

Buitenkraan aanleggen door kruipruimte

Een nieuwe buitenkraan laten aanleggen met een waterleiding door de kruipruimte ter vervanging van oude leiding, geraakt met boren. Graag een offerte van de kosten van deze reparatie.

Aanleggen leidingen warm en koud water

Het betreft de aansluiting en leggen van warm en koud water leiding. Van cv naar nieuwe wastafel over ongeveer 10 meter. Daarnaast vanuit de nieuwe koudwaterleiding ook een wasmachine kraan en een buitenkraan door de muur. Als laatste het veranderen van de afvoer van nieuwe wastafel/wasmachine naar bestaande afvoer.

Buitenkraan aanleggen

Aanleggen van een buitenkraan. Aanleg kan via kruipruimte. Hier staat momenteel een laagje water in.

Partners

Partners van Casius