Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buiten kraan aanleggen vanuit kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buiten kraan aanleggen vanuit kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buiten kraan aanleggen vanuit kruipruimte

Buiten kraan aanleggen vanuit kruipruimte

Ik heb een huurhuis en mag met goedkeuring van de woningstichting een kraan in de tuin laten aanleggen. Dit zal vanuit de kruipruimte moeten. Als het goed is is een foto bijgevoegd. Het zou moeten komen waar de zwarte kruis staat. Ik hoor graag van u.

Buiten kraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur. Ik beschikt over een kruipruimte. Aansluiten met tyleenslang.

Buitenkraan aanleggen

Graag offerte voor het aanleggen van een buitenkraan. Aftappen van waterleiding bij de wastafel in badkamer, direct door de muur heen naar buiten toe. Hooguit halve meter leiding nodig. Van binnen af te sluiten ivm vorst. Indien mogelijk buiten een kraan met twee aansluitingen, zodat er permanent een tuinslang aangesloten kan worden, en er een tappunt vrij blijft..

Vaatwasseraansluiting maken

Wij overwegen een vrijstaande vaatwasser te kopen. Ik zie in de keuken wel een punt waar een afvoer in kan, maar geen aansluiting. Er is wel een koudwaterleiding met kraan die naar buiten gaat. Deze kraan is door leeftijd en, ik vermoed, langdurig niet gebruikt te zijn geweest ook niet meer te sluiten, dus kan ook vervangen worden. Wat zouden de kosten zijn? Het kastje in de foto zit tussen twee andere kastjes. De vaatwasser zal naast het blok worden geplaatst, dus de afvoer/aanvoer moet ook door dat kastje. Ik neem aan dat dat ook met - eventueel verlengde - kabels aan de vaatwasser zelf kan worden geregeld.

Buitenkraan achtertuin aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om buiten een waterkraan aan te leggen voor in de achtertuin. We willen een vorstvrije kraan en alles moet nog geheel aangelegd worden.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buiten kraan laten plaatsen. Van af het water in de meterkast naar buiten is ongeveer 10 meter. De kraan moet vorst vrij zijn. Graag de offerte inclusief al het materiaal.

Buitenkraan plaatsen

Binnen bij de achterdeur zit een gat in de grond met de kraan van daar moet er een leiding door de muur naar buiten en dan een kraan plaatsen ongeveer 2 meter leiding.

Buitenkraan vervangen

Heb een lek in de leiding naar de buiten kraan. Ook het kraantje moet vervangen worden. Eventueel optie om ook warm water te krijgen buiten.

Buitenkraan plaatsen via kruipruimte

Ik wil een offerte voor een buitenkraan aan de achterzijde van het huis we hebben nog geen buiten kraan en willen die aan laten leggen. Van achter gevel naar de meter kast is ongeveer 12 meter en we willen een gewone kraan die je wel kan afsluiten. Ik beschik over een kruipruimte.

Buitenkraan (vorstvrij)

Ik wil graag een buitenkraan voor bij de voordeur. Meterkast zit ernaast precies op de plek waar de kraan buiten moet. Dus echt een leiding leggen hoeft niet alleen door muur heen naar meterkast. Wat zijn hier de totale kosten hiervan incl. montage? Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius