Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balansventilatie met automatische aan en afvoer installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balansventilatie met automatische aan en afvoer installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balansventilatie met automatische aan en afvoer installeren

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Geen mechanische ventilatie. Renovatie van een oud gebouw

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Renovatiewoning met houten tussenvloeren. Alle plafonds liggen grotendeels open. Ben op zoek naar een balans ventilatie systeem met WTW.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Graag ontvang ik advies voor het aanleggen van een mechanisch ventilatiesysteem met WTW. Voor een nieuwbouwwoning met 3 tot 6 ruimtes. De totale woonoppervlakte is ongeveer 200 m2.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Meer dan 6 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb een ventilatieberekening, maar zoek een installateur die dit gehele systeem wil aanleggen. Het is een grondige renovatie. Alle muren en wanden zijn inmiddels gesloopt. Het is nu een hele grote lege ruimte.