Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkraan en keukenkraan monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkraan en keukenkraan monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkraan en keukenkraan monteren

Badkraan en keukenkraan monteren

Badkraan en keukenkraan monteren. Graag prijsindicatie.

Keukenkraan en bad/douche-thermostaatkraan installeren

Graag offerte voor het installeren van een Grohe badkraan (Precision Trend thermostatisch) en een Aqualino Mareno keukenkraan. Bad/douchekraan vervangt een bestaande Grohe kraan met dezelfde hartafstand van 15 cm. Indien mogelijk de opdracht nog deze week uit laten voeren.

Kranen monteren

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor het monteren van 3 kranen: een badkraan, douchekraan en keukenkraan. De kranen zijn al in ons bezit.

Badkraan, keukenkraan en fonteinkraan aansluiten

Via de Praxis hebben wij diverse kranen gekocht die aangesloten moeten worden. Het gaat om een badkraan, keukenkraan en een kraan bij het fonteintje.

Badkraan, keukenkraan en fonteinkraan aansluiten

Graag willen we langs deze weg iemand inhuren die een badkraan, keukenkraan en een wastafel kraan wil aansluiten.

Keukenkraan en badkraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan vervangen en de badkraan. De nieuwe kranen zijn hiervoor al aangeschaft. Daarbij wil ik de intercom verplaatsen. Er zit al bedrading echter weet ik niet of deze werkt. Het gat, waar de intercom zat wil ik dan graag laten stuken. Er zijn foto's beschikbaar.

Diverse sanitairwerk in de woning

De werkzaamheden zijn als volgt: 1 demontage bestaand inbouwreservoir toilet; 2 montage en aansluiting nieuw inbouwreservoir en afwerken; 3 tegels verwijderen en vervangen plus voegen ombouw en vloer toilet, 1 bij 1.20 meter groot; 4 vervangen fonteinkraan toilet; 5 vervangen van keukenkraan; 6 leveren en vervangen reparatieset in de stortbak toilet badkamer; 7 vervangen thermostaat badkraan. Er is een foto beschikbaar.

Lekkende kranen herstellen

Keukenkraan lekt, of herstellen of een nieuwe plaatsen, badkraan lekt, of herstellen of een nieuwe plaatsen. Graag contact via email.

Thermostaat badkraan vervangen

1. Verwijderen van oude en plaatsen van nieuwe thermostaat badkraan met handdouche 2. Vervangen leertje keukenkraan 3. Onderhoudsbeurt Nefitketel (10 jaar oud)

vervanging van badkraan en keukenkraan

Vfervanging van badkraan en keukenkraan, de nieuwe kranen heb ik al.