Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerkraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerkraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerkraan vervangen

Badkamerkraan vervangen

Wij willen onze badkamerkraan laten vervangen in verband met een lekkage. Wij hebben al een vervangende kraan aangeschaft.

Nieuwe badkamerkraan monteren

Ik wil graag een nieuwe badkamer kraan vervangen. Wat zijn het totaal kosten?

Badkamerkraan vervangen

Verwijdering van de oude badkamerkraan en de installatie van een nieuwe badkamer mengkraan. Ik heb de nieuwe kraan al gekocht.

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een badkamerkraan laten vervangen.

Keukenkraan en badkamerkraan vervangen

Ik wil graag 2 mengkranen laten vervangen, 1 kraan in de badkamer bij de wastafel en 1 kraan in de keuken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchekraan met glijstangset, wastafelkraan en badkraan monteren

Ik wil 3 kranen laten vervangen: - Een douchekraan met glijstang, - Een wastafelkraan en, - Een badkamerkraan. Ik heb zelf geen eventueel installatiemateriaal. Het gaat om vervanging, dus geen meet- en leidingwerk. Moet ik de kranen zelf aanschaffen of kan dit via u? En op welke termijn is dit mogelijk?

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een nieuwe douche thermostaatkraan laten vervangen.

Lekkende badkamerkraan vervangen

Badkamer (meng)kraan Grohe lekt en moet vervangen worden. Graag zo spoedig mogelijk. Wat zijn de montagekosten?

Nieuwe badkamerkraan monteren

Wij hebben een lekkende koud/warm water kraan in de badkamer welke vervangen moet worden. Er zijn 2 kranen (2 wasbakken naast elkaar) dus indien de huidige niet meer te verkrijgen is, moeten ze alle 2 vervangen worden. Kunnen jullie dat doen?

Badkraan in de badkamer vervangen

Ik wil een badkamerkraan behorend bij een ligbad laten vervangen. Ik koop de kraan bij de GAMMA. Graag wil ik een indicatie van de kosten om weten wat het vervangen me zal gaan kosten.

Partners

Partners van Casius