Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badgeiser vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badgeiser vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badgeiser vervangen

Badgeiser vervangen

De badgeiser die op de wc is geplaatst geeft geen warm water meer. De geiser is meer dan 20 jaar oud. Moet vervangen worden.

Douchegeiser installeren

Ik wil mijn oude badgeiser Fasto 2500 open systeem vervangen. De oude mag dan vervangen worden. Ik wil alles uit handen geven.

Nieuwe badgeiser plaatsen met dakdoorvoer

Oude badgeiser vervangen (met muurdoorvoer) voor een nieuwe met dakdoorvoer. Voorkeur voor nieuwe badgeiser gaat uit naar de MAG 14-0-1 GX L .

Verwarmingssysteem in winterchalet vervangen

Ik heb een chalet (37 m2) en hier moet het een en ander vervangen worden aan verwarmingssysteem. Momenteel hangen er een oude badgeiser en een boiler in het chalet. Dit vervangen wil ik wil dit op een slimme manier gaan doen. Het is een klein oppervlak, waar twee twee personen vertoeven. Het betreft overigens een goed geïsoleerd winterchalet. Ik wil graag kijken naar wat mogelijk is en redelijk betaalbaar.

Keukengeiser door een badgeiser vervangen

Een oude keukengeiser (in keukenkastje,tevens voor douchen) wil ik laten vervangen door een badgeiser (gesloten systeem) Geschikt voor een normale douche De badgeiser wil ik graag in het bestaande keukenkastje houden Verbrandingsluchttoevoer/rookgasafvoer lengte ca:1,5 mtr via een horizontale muurdoorvoer (boven de keukenkastjes) naar buiten Een Vaillant TurboMag ? (geen riolering voor condenswater nodig) of Intergas HRE 24/18 cv-ketel die kan ook als geiser worden gebruikt (riolering condenswater nodig ? )

Badgeiser vervangen door elektrisch doorstroomapparaat

Wij willen een Vaillant badgeiser vervangen door elektrisch doorstroom apparaat. Wij hebben ooit een extra zware elektra groep laten aanleggen voor een kookplaat. Deze is nu vrij en kan worden gebruikt. Indien ook een aanbieding voor de levering van een doorstroomapparaat gegeven kan worden. We willen een capaciteit die voldoende is om een prettige douchestraal te ondersteunen.

Nieuwe geiser laten installeren

Ik wil oude badgeiser laten vervangen. Type: vaillant turbomag plus 16-2/0-5l.

Nieuwe badgeiser plaatsen voor bad en douche

De oude Valliant badgeiser moet vervangen worden. Kunt u hiervoor een advies geven en de badgeiser leveren en installeren?

Ariston Velis boiler leveren en installeren

Ik wil graag mijn badgeiser laten vervangen door een Ariston boiler 80 liter. Ik woon in een appartement. De oude badgeiser moet worden verwijdert. Naast de badkamer (waar de oude geiser nu hangt) is een ruimte waar ik de boiler graag zou willen laten plaatsen. Ook heb ik gedacht aan en elektrische doorstroomgeiser, ik weet niet wat een betere optie is. Zou u kunnen langskomen om de situatie te bekijken en te bespreken?

Brink B8 MDG heteluchtketel vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een Brink B8 heteluchtketel van 1992. Tevens dient er een warmwatervoorziening ingebouwd/aangebouwd te zijn. Dit ter vervanging van de Fasto Badgeiser.

Partners

Partners van Casius