Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bad en douchekraan vervangen en afstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bad en douchekraan vervangen en afstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bad en douchekraan vervangen en afstellen

Bad- en douchekraan vervangen en afstellen

We hebben een badkraan en douche waarvan de thermostaat helemaal is vastgelopen, waardoor we hier nu enkel erg warm water uit krijgen. Bij het bad hebben we hem al geprobeerd te ontkalken maar tevergeefs. Nieuwe kranen nog niet gekocht omdat we hier graag advies over willen. Ook graag nog even een blik op de zwanenhals in de badkamer omdat deze lekt.

Bad- en douchekraan vervangen

Ik wil mijn bad/douchekraan vervangen.

Bad- en douchekraan repareren of vervangen

De temperatuur kranen in onze badkamer werken niet zo goed en zijn toe aan reparatie/vervanging. Het gaat om 2 kranen, die van het bad en die van de douche. De kranen draaien moeilijk en de temperatuur van het water lijkt niet te veranderen.

Kraan installeren

Ik wil een bad-/douchekraan laten installeren. Het gaat om een Grohe start 1 greep kraan.

Keukenkraan en bad/douche-thermostaatkraan installeren

Graag offerte voor het installeren van een Grohe badkraan (Precision Trend thermostatisch) en een Aqualino Mareno keukenkraan. Bad/douchekraan vervangt een bestaande Grohe kraan met dezelfde hartafstand van 15 cm. Indien mogelijk de opdracht nog deze week uit laten voeren.

Kraan, douchekop en slang monteren

Wij hebben een nieuwe bad/douchekraan, slang en douchekop gekocht bij de Praxis (zie foto's van dozen). Daarvoor zijn wij op zoek naar iemand die dit voor ons zou kunnen monteren. Wij hebben er zelf weinig verstand van dus we willen graag ontzorgt worden door een vakman. Bij voorkeur op maandag 14 augustus. Wij zorgen zelf dat de oude spullen (zie foto's huidige situatie) verwijderd zijn. Wij hebben geen bevestigingsmaterialen.

Bad- en douchekraan vervangen

Badkraan met omstel vervangen. Is gewoon aan de muur bevestigd. Ik heb al een kraan op het oog.

Bad/douchekraan vervangen

De nieuwe bad/douchekraan is aanwezig, het koppelstuk is op de huidige kraan aanwezig en kan hergebruikt worden.

Grohe badkraan en douchekraan monteren

Ik wil 2 thermostatische kranen gemonteerd krijgen. Bij het bad een bad/douche kraan en in de douche een douchekraan. De kranen zijn aanwezig moeten alleen gemonteerd en afgesteld worden. Graag op woensdag 22 februari. Of op een zaterdag, 18 of 25 februari.

Bad- en douchekraan vervangen

Onze huidige bad- en douchekraan lekt en is waarschijnlijk aan zijn einde; we moeten hem vervangen. Het betreft een thermostaat kraan.