Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Anti vries buitenkraan laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: anti vries buitenkraan laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: anti vries buitenkraan laten plaatsen

Anti-vries buitenkraan laten plaatsen

Ik wil graag een anti-vries buitenkraan laten plaatsen.

Riolering en waterleiding doortrekken naar mantelzorgwoning

Bij deze de werkomschrijving. Achter in de tuin komt een mantelzorgwoning te staan. Deze moet water zijdig, elektrisch en riool zijdig aangesloten worden op de bestaande woning. De tuinman zorgt voor een fundatie voor de mantelzorgwoning en voor een geul van de mantelzorgwoning naar het huis. In de mantelzorgwoning komt een Saniboyeur toilet in verband met de afstand. De rioolleiding wordt dus maar 50 mm. Wij dachten aan het volgende: Een buis van 110 mm van het huis naar de mantelzorgwoning. Deze buis moet door de muur naar de kruipruimte gebracht worden. In de buis komen het riool 50 mm, de tyleen waterleiding buis 20 mm, de elektrische kabel, verwarmingslint (anti vries) en een glasvezelkabel. Het riool dient door u in de kruipruimte aangesloten te worden op het bestaande riool. De waterleiding dient door u in de kruipruimte aangesloten te worden op het bestaande leidingsysteem (22 mm koper). De elektrische kabel, verwarmingslint en glasvezelkabel worden door derden gedaan. Na aansluitingen wordt de geul weer gedicht door de tuinman. Afstanden. 110 mm pijp van huis naar mantelzorgwoning: 18 meter. Pijpen van buitenmuur tot bestaande systeem in kruipruimte: 8 meter. De situatie van het huis is goed te zien op Google Maps. Uitvoering. Eind maart. Graag hoor ik van u of u deze werkzaamheden kunt uitvoeren en uw prijsstelling. Ik hoor ook graag van u of u de benodigde materialen (110 mm buis, 50 mm riool en 20 mm tyleen buis) mee levert of dat ik daarvoor moet zorgen.

CV pelletkachel installeren

Het betreft een klus op een woonschip: Het grove werk heb ik gedaan, de rest is specialists werk en daarom gaarne offerte voor het volgende: A. Aansluiten 5 radiatoren, ze hangen al en leidingen zijn al doorgetrokken, materiaal aanwezig B. Bepalen locatie en aansluiten expansie vat, kraantje, ventiel, materiaal aanwezig C. Aansluiten pelletkachel richting radiatoren, materiaal niet aanwezig D. Vullen alle radiatoren, liefst met anti vries variant, materiaal niet aanwezig E. Installatie rookkanaal/schoorsteen met buitenluchtaansluiting, materiaal niet aanwezig De type kachel dat ik heb aangeschaft ALBA 15KM hydro Er is een foto beschikbaar.

CV installatie op propaan installeren

Het legen, opvangen en afvoeren van de oude koelvloeistof in de complete CV-installatie (Bosch CRV25). Het daarna bijplaatsen van 2 design-radiatoren, inclusief 5 meter leiding, welke compleet geleverd worden door opdrachtgever. Het vullen van de installatie met water voorzien van Anti-vries (Antifrogen N, Clariant, minstens tot min 20/25 graden C). Het afregelen en in bedrijf stellen van de installatie, welke werkt op propaangas.