Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil graag een Amerikaanse koelkast (Samsung Family Hub) aansluiten op het watertoevoer, maar de plek waar de koelkast moet komen is tegenover de keuken. Ook is vloerverwarming aanwezig.

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil de waterleiding van de keuken wastafel splitsen zodat we een Amerikaanse koelkast vrijstaand kunnen plaatsen. Geen verstand van eea, en mijn man ook zéker niet. Wel een idee hoe het zou kunnen met minimale impact op de keuken en vloer, maar voor sanity check heb ik een deskundige nodig. Wie oh wie wil helpen?

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil graag mijn koelkast laten aansluiten op de waterleiding gaat om: RS68N8941SL Family Hub Amerikaanse koelkast ( samsung).

Aansluiten koelkast

Ik sta op het punt een Amerikaanse koelkast aan te schaffen waar de waterleiding op aangesloten kan worden (voor koud water en ijs). Er moet via de kruipkelder een waterleiding worden doorgetrokken. De vaatwasser zit er 1 tot 1,5 meter vandaan.

Waterleiding aanleggen keuken voor een ijskast

ik heb een Amerikaanse koelkast die aangesloten moet worden op een kraan zodat bijvoorbeeld de ijsblokjesmachine functioneert. De hoofdkraan zit tegenover de ijskast. Ik wil graag advies of het mogelijk is om een waterleiding hiervoor aan te leggen.

Waterleiding aanpassen tbv dubbele kraan

Wij willen de bestaande kraanaansluiting in het gootsteenkastje aan laten passen zodat er twee apparaten op aan te sluiten zijn (bestaande vaatwasmachine en Amerikaanse koelkast).

Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding

Ik heb een Amerikaanse koelkast (Samsung RS7547BHCSP) met water en een ijs dispenser. Hij moet aangesloten worden op de waterleiding. De vaatwasmachine zit op 60 cm afstand van de koelkast (zie foto’s). Ik verneem graag wat er precies moet gebeuren om de aansluiting te realiseren. Ik kijk uit naar de offerte met de mogelijke data en tijden om het werk uit te kunnen voeren.

Kraanaansluiting wijzigen/splitsen

Wij willen de bestaande kraanaansluiting in het gootsteenkastje aan laten passen zodat er twee apparaten op aan te sluiten zijn (bestaande vaatwasmachine en nog aan te schaffen Amerikaanse koelkast).

Waterleiding aansluiten op Amerikaanse koelkast

Ik wil een waterleiding laten aansluiten op mijn Amerikaanse koelkast.

Waterleiding aansluiten op de koelkast

Ik wil in de keuken een verwarming weghalen en de waterleiding van de verwarming gebruiken om een Amerikaanse koelkast aan te sluiten. Is dat mogelijk bij jullie zo ja, wat gaat dat me kosten?

Partners

Partners van Casius