Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Allesbrander met rookkanaal plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: allesbrander met rookkanaal plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: allesbrander met rookkanaal plaatsen

Allesbrander plaatsen

We hebben een tijdje geleden een allesbrander via de Gamma gekocht. Deze zouden we graag laten plaatsen. Er is een rookkanaal aanwezig maar we weten niet of deze al geschikt is voor installatie.

Open haard plaatsen in bestaande schouw

Op de plaats waar voorheen een allesbrander stond wil ik graag een open haard laten plaatsen. De schouw en rookkanaal zijn al aanwezig, weet alleen niet of het rookkanaal geschikt is.

Allesbrander met rookkanaal plaatsen

In mijn hoekwoning zou ik graag een allesbrander willen laten plaatsen. Door de houten vloer van de 3 woonlagen dient het rookkanaal geplaatst te worden en hierna de allesbrander aangesloten.

Allesbrander plaatsen

Ik heb een allesbrander die ik graag geïnstalleerd zie worden. Weet niet zeker of een rookkanaal goed is voor haardvuur. Het gat is iets groter dan de allesbrander. Weet niet zeker of de flexibele pijp die erin zit dubbelwandig is. Er moet een vonkenvanger op.

Schoorsteenkanaal en schouw verwijderen

In mijn woonkamer zit nog een rookkanaal met een schouw die flink wat ruimte in neemt. (circa 120 cm breed, x 45 cm diep). Hierop zat een allesbrander aangesloten. Ik wil dit rookkanaal graag uit de woonkamer hebben zodat de muur weer strak en egaal is.

Rookkanaal plaatsen in bestaande schoorsteen

. we hebben een schoorsteen maar die lekt volgens oude eigenaar, we willen graag een allesbrander installeren en een goede en veilige afvoer hebben van de rookgassen. Zou u in de gelegenheid zijn terplaatse advies cq. Offerte uit te kunnen brengen. Ik heb geen idee wat de diameter van het bestaande rookkanaal is ik weet wel dat er diverse hoeken in zitten. Ik hoor graag van u, fijne avond verder,

Flexibel rookkanaal aanleggen

Ik heb een lek gemetseld schoorsteenkanaal ik wil hier graag een flexibele pijp (2 verdiepingen) in laten zakken en aansluiten laten op mijn allesbrander hier zal een verloop voor geplaatst moeten worden op dit moment na een maand stoken zit mijn kanaal al bijna verstopt graag een offerte voor het verhelpen van mijn probleem tevens boven op de schoorsteen dient een nieuwe kap geplaatst worden.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van een allesbrander of houtkachel en het aanbrengen van een rookkanaal. Het gaat om een koophuis. Een wettelijk goedgekeurd rookkanaal over +/- 9 meter aanleggen. 2 keer betonnen verdiepingsvloer en 1 keer schuin dak. Of direct via buitenmuur naar buiten dan via de buitenmuur naar boven maar dat heeft niet mijn voorkeur.

Allesbrander met pijp plaatsen in de woonkamer

Ik overweeg om een allesbrander te kopen en wil die dan op de 1e verdieping van mijn woning in de woonkamer laten installeren. Er moet dan een afvoerpijp worden geplaatst van 2 meter lang, tot in het rookkanaal dat al in het plafond zit. Op de 2e verdieping zijn slaapkamers en daar is al een rookkanaal aanwezig met een doorvoer door het platte dak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Rookkanaal laten vergroten

We hebben een rookkanaal waar we een allesbrander op willen aansluiten. Er is al een camera-inspectie geweest door een schoorsteenveegbedrijf waaruit bleek dat het rookkanaal niet de juiste diameter heeft en splitsingen heeft die niet kunnen worden verklaard. Wij willen met een vakman bespreken op welke wijze het rookkanaal geschikt kan worden gemaakt en wat daarvan de kosten zijn. We zijn op zoek naar oplossingen en hopen dat u die ons kunt bieden.

Partners

Partners van Casius