Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude airco verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude airco verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude airco verwijderen

Oude airco verwijderen

Ik heb een oudere airco die al tijden buiten gebruik is. De buiten unit staat op het balkon en de binnen unit komt ergens in een ander kantoor uit. De slangen lopen van de eerste verdieping naar de begaande grond toe. Ik las op internet dat het zelf demonteren van een airco gevaarlijk kan zijn voor het milieu. Ik vroeg mij af wat de kosten zijn voor het demonteren van de buiten unit.

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Ik heb 2 split airco's waarvan er 1 stuk is. Ik wil deze beide graag laten verwijderen. Het gaat om het merk Toshiba en het zijn al oudjes. Verder staat er RAS 13 EK op, wat mogelijk het typenummer is. Kunt u een prijsindicatie geven voor het verwijderen en afvoeren van de airco's?

Oude airco verwijderen

Koelmiddel verwijderen en demonteren kleine airco unit op plat dak met de benodigde certificaten van correcte afvoer. Alleen buiten unit.

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Ik wil een airco uit mijn winkel verwijderen. Het betreft een binnenunit en een buitenunit. Het betreft een winkelpand in Utrecht. Wat zijn de kosten hiervan?

Airco met binnen en buitenunit verwijderen

Ik wil twee airco units laten verwijderen - twee buiten units en twee binnen units. Inschatting is dat ze zo'n 15 jaar oud zijn. Staan beiden op plat dak aanbouw (zijkant en achterkant huis)

Oude airco verwijderen

Een oude airco-unit op een plat dak moet worden verwijderd en afgevoerd worden naar een milieustation.

Oude airco's verwijderen

Ik wil twee airco units laten verwijderen - twee buiten units en twee binnen units. Inschatting is dat ze zo'n 15 jaar oud zijn. Afmetingen binnen units: 88x26x20cm en 70x26x18cm. Afmetingen buiten units: 76x26x52cm

Airco verwijderen

Ik wil een oude airco laten verwijderen (c.a. 1980). Binnen en buiten unit. Bereikbaarheid en afvoer materiaal is geen probleem. Het gaat met name om het juist afvoeren van de drijfgassen. Waarschijnlijk zit er Freon in. Afmeting: - Buitenunit (60 x 60 x 20 cm), - Binnenunit (125 x 50 x 20 cm).

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Airco aan voorgevel verwijderen. Binnen en buiten unit. Circa 50 x 50 cm buitenunit.

Tristar airco laten plaatsen

Ik wil een airconditioner van Tristar (split unit 9000BTU) kopen. Heb al een soortgelijke airco hangen en buiten-unit op mijn platte dak staan. Dus alle aansluitingen en gat in de muur is aanwezig. Het gaat dus om het verwijderen van de oude installatie en het ophangen cq monteren van de nieuwe installatie. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.