Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco op verdiepingen in woonhuis installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco op verdiepingen in woonhuis installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco op verdiepingen in woonhuis installeren

Advies en installatie warmtepomp

Mijn woning is een volledig gerenoveerde woning uit 1897. De opbouw is uit 1987. Het zijn drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping waar mijn dochter slaapt wordt het erg warm en ik overwoog een airco te installeren. Een warmtepomp leek mij handiger omdat ik dan ook kan verwarmen. In augustus wordt mijn tweede dochter geboren en zij gaat ook boven slapen. Ik hoop voor die tijd maatregelen genomen te hebben ter verkoeling. De bovenverdieping (met plat dak waar zonnepanelen op komen) heeft twee grote kamers en aan één zijde een balkon. De eerste verdieping heeft onze slaapkamer en werkkamer, beide zou ik ook willen koelen/ verwarmen. Onze slaapkamer heeft een ruimte in de vloer waar een unit zou passen (de overige ruimtes niet). Ook zou het mooi zijn maar mogelijk onrealistisch om ook de benedenverdieping deels te verwarmen/ koelen met de pomp, om gasgebruik te reduceren. Onder de woning bevindt zich een zeer ruime kelder waar ik de CV ketel heb en ook veel ruimte voor installaties. Ik heb nog niet gekeken naar: - airco versus warmtepomp (ik ga er vanuit dat een warmtepomp ook goed kan koelen) - water-lucht warmtepomp (ik heb radiatoren maar geen vloerverwarming en verwacht te weinig rendement hier uit) Ik sta open voor breder advies over de installatie(s) die ik nodig heb om mijn wensen te realiseren. Onderhoud van mijn CV wordt vanaf half april door Feenstra gedaan, voor de zonnepanelen heb ik diverse offertes binnen.

Airco op verdiepingen in woonhuis installeren

Ik wil op de begane grond en eerste verdieping airco's laten installeren.

Warmtelucht verwarming plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Het betreft een woning met warmelucht verwarming op gas en losse geiser op gas. Zeer goed geïsoleerd. Grote woonkamer 75 m3 en slaapkamer 25 m3. Woonkamer heeft een plat dak en zit rondom om de stenen romp met garage en twee verdiepingen met slaapkamers. We willen voornamelijk de woonkamer en grote slaapkamer op de 1e etage koelen en indien mogelijk verwarmen met een warmtepomp. Of een aansluiting op de warme lucht verwarming.

Ventilatiesysteem plaatsen

Het is een bovenwoning van 2 verdiepingen, voor en achter zijn ramen en het gaat om de benedenverdieping (woonkamer, keuken en bovenslaapkamer, overloop, badkamer). In totaal is de woning 69 vierkante meter. Woonkamer en overloop zitten aan elkaar met een open trapgat. We willen graag een systeem dat naast luchten ook fijnstof filtert. Meestal zal er weinig warmte nodig zijn gezien de vloer wordt verwarmd via de airco hitte van de ondergelegen supermarkt.

Airco op twee verdiepingen in woonhuis installeren

Woonhuis: - 3 Woonlagen (ruw oppervlak per woonlaag is 10 x 6 meter) - Plat dak - Achterkant op zuiden met veel glas Ik wil graag koeling op de overloop van 1e en 2e verdiepingen om de verschillende slaapkamers (indirect) te koelen. Het gaat dus om twee units binnen.

Multi split airco installeren

We zijn op zoek naar de mogelijkheden en kosten voor 3 airco's in huis met 1 buiten unit. Het betreffen 2 units boven en 1 beneden. Boven is het een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wat kleinere, smallere ruimte. Beneden is het de woonkamer met open keuken. De verdiepingen zijn elk 50 m2. De buitenunit zou eventueel op het platte dak geplaatst kunnen worden. We hebben nog geen concrete plannen. Graag informatie en een prijsindicatie.

Airco verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een kleine airco die hangt aan de zijgevel en in de nok van het dak is gemonteerd. Het is een airco uit 2006. Er is waarschijnlijk wel een hoogwerker voor nodig. Het is een rijtjeshuis met 3 verdiepingen. De gaten moeten uiteraard ook weer worden gedicht en alles svp ook afvoeren.

Luchtverwarming met warmtepomp en airco installeren

Wij wonen in een houtskeletbouw woning waar we nu een 30 jaar oude Brink luchtverwarmer hebben en apart daarvan een ketel voor warm water. Ik wil graag weten wat de totale kosten zijn voor levering en plaatsing van een luchtverwarmer met warmtepomp- en aircosysteem. Ook wil ik graag weten of daar een subsidieregeling op van toepassing is. Er is in mijn woning op de benedenverdieping een granieten vloer met daarin elektrische vloerverwarming. Op de overige verdiepingen zijn er houten vloeren.

Leveren en installeren airco

Het installeren van een Airco installatie bestaande uit 1x een dakunit en 3 binnenunits bij voorkeur met een Samsung AR7000. Het huis is een houtskeletbouwwoning met 2 verdiepingen en plat dak. 2 binnenunits moeten op de 2e verdieping geplaatst worden en 1 op de 1e verdieping.

Airco op zolder en 1e verdieping plaatsen

Op zolder willen we een slaapkamer maken en daar airco laten plaatsen en tevens de eerste verdieping laten koelen. Voor beide verdiepingen is het vloeroppervlak is 45 m2. Op zolder hebben we schuine wanden, op de eerste verdieping gewoon rechte wanden. Graag leveren en plaatsen van de airco.