Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco in stellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco in stellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco in stellen

Split unit airco in bedrijf stellen

Ik wil mijn gree airconditioning laten vacumeren in bedrijf laten stellen

Airco in bedrijf stellen

Split unit airco, is al geïnstalleerd, moet in bedrijf worden gesteld. Airco is nieuw dus gas zit er al in (r407c) Hoogte 5m,een ladder heb ik staan.

Airco in bedrijf stellen

2Airco’s in bedrijf stellen welke door mij zijn geïnstalleerd.dus vacuüm trekken ,lektest etc, de vloeistof zit al in de buitenuniversitair.

Airco leidingen aansluiten en in bedrijf stellen

Leidingen split unit aansluiten. Airco installatie vacumeren/in bedrijf stellen. Betreft een nieuwe Daikin split unit. Buiten- en binnenunit hangen al. Buitenunit bevindt zich aan het dakkapel (2de verdieping). Gat naar buiten toe is aanwezig. Moet uitgevoerd worden door een erkende stek installateur ivm de garantie van de fabrikant.

Airco afpersen en vacumeren

Zelf geplaatste split airco in werking stellen. Gr Ivar

4 Airco's solderen en in bedrijfstellen

Ik heb 4 Nieuwe split units op een plat dak geplaatst, alle leidingen gelegd, schakelbare stopcontacten geplaatst. De buitenunits zijn zeer toegankelijk, ruimte genoeg op het platte dak. 2 buitenunits staan op muurbeugels en daarvoor staan de 2 andere buitenunits. Bij de binnenunits liggen de leidingen over elkaar heen, dus overlengte. Ik zoek iemand die de leidingen binnen en buiten wil solderen, airco's in bedrijf stellen.

Airco vacumeren afpersen en in stellen

Ik wil een triple split airco systeem plaatsen. Het systeem koop ik zelf en het gaat om het aansluiten van de leidingen en afpersen hiervan. De doorvoeren door het dak doe ik zelf.

Airco vacumeren, afpersen en in bedrijf stellen

Ik ga een Daikin 2,5 kw split unit thuis ophangen, een R32 machine. Montage wordt reeds voorzien. Ik zoek een partij voor het vacumeren van in bedrijf stellen van de unit.

Aircoleidingen aansluiten en installatie in stellen

Betreft een Split Airco. Alles is geïnstalleerd. Alleen de in positieve gemonteerde (nieuwe) koelkeidingen (1/4" en 3/8") moeten aangesloten worden en dan in bedrijf gesteld worden. Flatgebouw. Condensor eenheid op balkon.

Nieuwe Airco in bedrijf stellen en 1 airco controleren cq bijvullen R32

Gelieve mij een vrijblijvende offerte te maken voor; 1- Het in bedrijf stellen van een nieuw zelf geplaatste airco “AIRCO KL OPRIT” (zie foto bijlage), zijnde.. • Controle correcte aansluitingen van de koelleidingen. • Vacumeren van het systeem inclusief het hanteren van de wettelijke standtijd. • Lektest van het systeem. • Controleren van het systeem op de juiste werking. • Invullen en afgeven van het F-gassen installatiecertificaat en het garantieformulier. 2- Het OPNIEUW controleren van een in aug 2018 zelf geplaatste airco “AIRCO KL SK2018” (zie foto bijlage), die eerder door F-gassen monteur is in bedrijf genomen maar geen certificaat heeft afgegeven. Deze unit geeft een storing na 1 uur bedrijfstijd. (geel LED knippert) vlgs diagnose diagram kan dit duiden op; te weinig gas, sensor afvoerldg. Defect, gesloten service klep. • Lektest van het systeem. • Controleren van het systeem op de juiste werking. • Indien nodig bijvullen systeem met R32 koelmiddel. • Invullen en afgeven van het F-gassen installatiecertificaat en het garantieformulier. - Tijdstip van uitvoering.

Partners

Partners van Casius