Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco splitlevel eurom controle en geiser schoonmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco splitlevel eurom controle en geiser schoonmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco splitlevel eurom controle en geiser schoonmaken

Airco splitlevel eurom controle en geiser schoonmaken

Bijvullen van de airco en eventueel geiser schoonmaken.

Verplaatsen van de airco unit

Ik zoek een installateur voor het verplaatsen van een splitlevel airco van de beneden ruimte naar de 1e etage. Zowel de binnen als buitenunit moeten worden verplaatst. Tevens controle airco.

Airco splitlevel aansluiten

'Heb in Amersfoort (Saturnus) een Tristar 12000BTU type 5422 gekocht. De bijgeleverde info om een gecertificeerd monteur te regelen werkt echt niet: "doen wij niet" of geeft geen reactie op verzoek van mij. Als u kunt monteren en aansluiten dan is mijn probleem opgelost.

Splitlevel airco Qlima installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten installeren van een Splitlevel airco Qlima. De buitenunit zal op de grond geplaatst worden en de binnenunit binnen bij het raam. Het betreft een appartement op de begane grond.

Splitlevel airco vervangen

Ik heb een split level airco in de slaapkamer die vervangen moet worden. De buiten unit is aan het door roesten. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het installeren van een nieuwe split level wand airco. Het gat in de buiten muur is dus al aanwezig.

Splitlevel airco bijvullen

Thuis een spitlevel airco met één buitenunit en 2 binnenunits. Systeem is ongeveer 10 jaar oud en koelt helaas iets minder (werkt overigens prima). Graag prijsopgave om systeem opnieuw bij te laten bijvullen.

Tristar splitlevel airco bijvullen

Tristar splitlevel airco bijvullen Koudemiddel vullen. Graag prijsopgaaf!

Airco defect

Mijn splitlevel airco van het merk Maiko, type MSW09-7AREN-BEQ, dient waarschijnlijk te worden bijgevuld.

Bijvullen airco

Mijn splitlevel airco van het merk Maiko, type MSW09-7AREN-BEQ, dient te worden bijgevuld

Installatie splitlevel airco units

Installatie van split-level airco. 12000 BTU op eerste verdieping en 19000 BTU op begane grond. In eerste instantie betreft het alleen het plaatsen.