Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco plaatsen in kamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco plaatsen in kamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco plaatsen in kamers

Airco plaatsen

Ik zou graag een Airco (Split unit airco 12000 BTU) laten plaatsen.

Airco plaatsen in vier kamers

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor airco in 4 kamers. 2 op de 1e verdieping en 2 op zolder. De kamers op zolder bevinden zich boven de kamers op de 1e verdieping. Op zolder zijn 2 dakkapellen gebouwd dus er is plek voor een buitenunit, al ben ik er niet over uit wat voor ons het handigst/voordeligst is. Ook de inbouwvariant is een optie. Ik wil wel de 4 airco's apart kunnen bedienen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bij vragen kunt u mij altijd bereiken.

Airco in huis plaatsen

We willen graag weten wat we ongeveer kwijt zijn om een airco in ons huis te laten plaatsen. Boven zijn er 3 slaapkamers en beneden de woonkamer. Ook willen we graag weten of we dan ook op hak en breekwerk moeten rekenen? En zijn er meerdere mogelijkheden? Het is een 2 onder 1 kap woning. Graag een afspraak om dit te bespreken.

STEK monteur voor plaatsen airco

Ik zoek een STEK monteur die de warmtepomp die is voorzien van R410A kan vacuümeren en gas kan inlaten. De machines zijn al geplaatst voor de klus, ik zou het zelf gedaan hebben als het mocht maar ik moet een officiële stek monteur hebben hiervoor.

Installeren van Daikin airco's

1 daikin airco type FTXJ50 MS en daikin airco type FTXP 25K/RXP 25k prijzen van de airco's en installeren van de airco's en plaatsen van buitenunits op platdak. De aannemer maakt gaten in het dak. Condens afvoer via de regenpijp. Graag prijzen van de airco's en het monteren en installeren. De werkplek is goed bereikbaar.

Airco leveren en installeren

Wij willen graag een airco voor de boven verdieping. Het betreft 3 slaapkamers, maar wellicht kunnen we op een centrale plaats 1 unit laten plaatsen die de gehele bovenverdieping een stuk koeler kan maken/houden. Totaal hebben we het op de bovenverdieping over ongeveer 48m2 (slaapkamers, badkamer en overloop) Tevens wordt de zolder begin 2018 ook vernieuwd/verbouwd, hier willen wij ook graag een airco laten plaatsen. Vloeroppervlakte is hier ook ongeveer 48 m2 en de zolder heeft een schuin dak. Graag een prijs van de airco en het plaatsen hiervan. Wellicht is het verstandig alles in 1x te installeren.

Airco plaatsen en vullen

Ik heb zojuist een 2e handse split airco gekocht, leidingen zijn doorgeknipt, en is werkend weg gezet. Nu wil ik deze graag laten plaatsen in onze woonkamer, of slaapkamer, en zou willen weten wat dit zou gaan kosten?

STEK monteur gezocht voor plaatsen airco

Ik zoek een STEK monteur voor de complete plaatsing van een quatro airco systeem Alle units, 4 binnen en 1 buiten komen op de zijwand van het huis (hoekwoning)

Airco laten plaatsen

Ik zou graag een airco willen laten plaatsen in de woonkamer, gelijkvloers. Ik denk eentje zonder buitenunit. Inhoud is ongeveer 100 a 120 m3.

Airco op zolder installeren

We willen graag een airco laten plaatsen op een zolder kamer van 6x6 meter met een puntdak hoogste punt 3 meter een raam aanwezig. Wat zijn de kosten hiervan?