Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco plaatsen in kamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco plaatsen in kamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco plaatsen in kamers

Airco plaatsen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar de zolderverdieping verbouwd wordt tot slaapkamer met grote dakkapel. Afmeting kamer 5.50 X 3.50 meter. Hier wil ik een koel warmte systeem aanleggen. Ik denk aan een airco, maar laat mij graag inlichten over een soortgelijk efficiënt systeem.

Airco plaatsen in slaapkamer

Ik wil een wandairco geplaatst hebben in een chalet. Deze moet in een slaapkamer komen.

Airco installatie aanbrengen

Ik wil een airco in diverse ruimtes plaatsen. Het gaat om een ruimte van 120 m³, een ruimte van 100 m³, een ruimte van 120 m³. Allen hebben een plat dak en we willen uitgebreid advies hierover.

Airco bij een nieuwbouwwoning installeren

Ik wil graag weten wat de opties en prijzen zijn voor een airco plaatsen in een huis. Aangezien ik op dit moment nog eventuele zaken via de bouwer kan regelen (leidingen, aansluitingen en afvoer), wil ik hier graag een beter inzicht in hebben. Ik heb de bouwtekeningen beschikbaar. Het gaat om een aansluiting op de begane grond, eerste etage en de zolder. Het liefst wil ik dat de airco vanuit buiten niet te zien is.

Tristar airco buitenunits laten plaatsen

Bij de storm op 3 januari zijn 3 Tristar Airco units van het dak omvergeblazen. Er moeten nieuwe units geplaatst worden en de leidingen moeten nagekeken worden.

Airco op de bovenverdieping installeren

We zouden graag een airco willen laten plaatsen aan de voorgevel van het eengezinswoning, we hebben vorig jaar nieuwe kozijnen gekregen en een van de bovenraampjes is vervangen door een isolerende plaat waarop de airco gemonteerd kan worden. De volledige bovenverdieping is plusminus 80 m3. De voorkant van de woning bestaat uit steen en er staat een berging aan het huis. Wat zijn we ongeveer kwijt voor een buiten/binnenunit inclusief installatie en wat kost onderhoud.

Airco monteren

Vervangen van een oude airco door een nieuwe airco en het plaatsen van een nieuwe airco op een andere kamer. Tevens een 2-tal nieuwe airco's leveren.

Airco plaatsen

Ik zou graag een Airco (Split unit airco 12000 BTU) laten plaatsen.

Airco plaatsen in vier kamers

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor airco in 4 kamers. 2 op de 1e verdieping en 2 op zolder. De kamers op zolder bevinden zich boven de kamers op de 1e verdieping. Op zolder zijn 2 dakkapellen gebouwd dus er is plek voor een buitenunit, al ben ik er niet over uit wat voor ons het handigst/voordeligst is. Ook de inbouwvariant is een optie. Ik wil wel de 4 airco's apart kunnen bedienen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bij vragen kunt u mij altijd bereiken.

Airco in huis plaatsen

We willen graag weten wat we ongeveer kwijt zijn om een airco in ons huis te laten plaatsen. Boven zijn er 3 slaapkamers en beneden de woonkamer. Ook willen we graag weten of we dan ook op hak en breekwerk moeten rekenen? En zijn er meerdere mogelijkheden? Het is een 2 onder 1 kap woning. Graag een afspraak om dit te bespreken.