Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco installeren

Airco multi-split unit leveren en installeren

Het leveren en installeren van een airco installatie bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits voor respectievelijk een woonkamer/keuken met een inhoud van 81 m3 en een slaapkamer van 37 m3. Inclusief voorstel/advies voor de beste locatie van de onderdelen en de aan te brengen verbindingsleidingen, de capaciteit van het systeem, het te leveren merk en de prijs van de onderdelen en de installatie.

Airco monteren of installeren

Ik wil graag dat iemand langskomt om te kijken of het mogelijk is een airco op onze slaapkamer te installeren en als we die dan gekocht hebben, wil ik die graag door u laten installeren/monteren.

Airco op slaapkamers installeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen en leveren van 2 airco's voor op 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben een inhoud van ongeveer 30 m3. Het moet plaatsvinden op de eerste verdieping van een vrijstaande woning.

Airco installeren

Ik wil graag een ATC airco laten plaatsen. Bestaande uit een buiten en een binnen unit. En wel zo snel mogelijk als dat kan.

Warmtepomp installeren

Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Warmtepomp is te monteren op een plat dak. Het huis is uit 1972 en moet nog voorzien worden spouwmuur- en kruipruimte-isolatie.

Airco installeren

Ik wil graag mijn airco geïnstalleerd hebben.

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken beneden 1 kamer (woonkamer keuken) 110 m3 er staat een hout kachel boven 1 kamer afvoeren van in de zomer de warmte en winter beetje verwarmen 30 kub unit buiten op 2 meter hoog en 1 leiding van 3 meter naar zolder unit en 8 meter naar kamer unit

Airco plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen en installeren van een split unit airco 9000 BTU in de slaapkamer.

Airconditioning installeren

Ik wil een 9000 btu split-unit airco laten installeren op de eerste verdieping. Het gaat om een wandmodel. De buitenmuur is goed bereikbaar, de binnenmuur ook. De buitenunit moet op muurdragers worden bevestigd.

Split airco laten demonteren en installeren

Ik wil graag een nu nog in bedrijf zijnde airco laten demonteren (koudemiddel dicht) en op een later tijdstip bij mij thuis laten herinstalleren( (Aansluiten leidingen ,vullen met koudemiddel laten doen) Zelf wil ik de unit plaatsen ,elektra ,leidingen en beide binnen units . We praten dus over het buiten gebruik en weer in gebruik stellen van een airco.

Partners

Partners van Casius